1 4 5 blog / Genesis Photo Press: Αυγούστου 2012Genesis

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

ΣΚΥΛΙ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΖΥΓΙΖΕΙ 1,3 ΟΥΓΓΙΕΣ.


Για κατοχή και διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη 54χρονος ιδιωτικός υπάλληλος, πατέρας τεσσάρων παιδιών.


Άσαντ: Η Τουρκία φταίει για τη βία στη Συρία


Κόβονται και... τα υπολείμματα 13ης και 14ης σύνταξης καθώς και των αντίστοιχων μισθών στο Δημόσιο, ενώ χωρίς εποχικό επίδομα ανεργίας μένουν οικοδόμοι και εργαζόμενοι στον τουρισμό


Κλειστοί θα μείνουν και σήμερα οι Δήμοι της Αττικής καθώς οι δήμαρχοι διαμαρτύρονται για τις σκληρές περικοπές.


Η Ελλάδα σχεδιάζει να δημιουργήσει ειδικές οικονομικές ζώνες, για την προσέλκυση ιδιωτικών επενδύσεων και τον απεγκλωβισμό της οικονομίας της από την ύφεση, αναφέρει, σε σημερινό δημοσίευμά της, η φλαμανδόφωνη εφημερίδα «Ντε Στάντααρντ» (De Standaard), με τίτλο «Η Ελλάδα θέλει να φτιάξει ειδικές οικονομικές ζώνες».


Απερρίφθη από το Ανώτατο Δικαστήριο της Ουκρανίας η έφεση της πρώην πρωθυπουργού της χώρας, Γιούλια Τιμοσένκο, κατά της καταδίκης της για κατάχρηση εξουσίας.


«Ελάσσονα ζητήματα» παραμένουν, σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, προκειμένου να κλειδώσει το πακέτο των μέτρων 11,5 δισ. ευρώ. Οπως δήλωσε μετά από τη σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών, «το βασικό σενάριο έχει οριστικοποιηθεί».

 

Τα ΜΑΤ διέκοψαν την πορεία των απορριμματοφόρων προς την Ομόνοια

 

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των δήμων της Αττικής στο κέντρο της Αθήνας

Τα Νέα Οnline - ‎πριν από 1 ώρα‎

Αποφασισμένοι για δυναμικούς αγώνες εμφανίζονται οι δήμαρχοι της χώρας, διαμαρτυρόμενοι για την δεινή κατάσταση που έχουν περιέλθει οι ΟΤΑ. Οι δήμοι Αττικής κατεβάζουν ρολά σήμερα, Τετάρτη και αύριο, Πέμπτη, ενώ στις 10:30 το πρωί θα γίνει συγκέντρωση ...

Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης αναμένεται να συζητήσουν για τα μέτρα. Πρόταση να εξαιρεθούν έξι κατηγορίες μάχιμων ενστόλων από τις μισθολογικές περικοπές θα παρουσιάσει ο πρωθυπουργός, κ. Αντώνης Σαμαράς, στη σημερινή σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, όσον αφορά στο θέμα των ειδικών μισθολογίων.


Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Ο Πρόεδρος Ομπάμα ανέφερε ότι ανησυχεί για τις επιθέσεις που πραγματοποιούν αφγανοί άνδρες των δυνάμεων ασφάλειας εναντίον στρατιωτών των νατοϊκών δυνάμεων. Σε συνέντευξη τύπου την Δευτέρα, ο κ. Ομπάμα ανέφερε ότι είχε συνομιλίες με ανώτατους στρατιωτικούς αξιωματούχους που βρίσκονται στο Αφγανιστάν και συζητούν με την διοίκηση των συμμαχικών δυνάμεων και αφγανών συνεργατών τους σχετικά με την πρόσφατη «ένταση» τέτοιων περιστατικών.



O ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ Kim Jong Un ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΑΔΕΣΜΕΥΤΩΝ ( ΝΑΜ ) ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ Γαλλικο Πρακτορειο Ειδησεων ( AFP ). Η ΝΑΜ, ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΨΥΧΡΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΤΑ ΕΘΝΗ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΡΙΘΜΕΙ 119 ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΑ ΕΔΑΦΗ.


Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Η ΦΙΛΗ ΜΑΣ Η ΓΗ!!! ΑΣ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙ.

ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ; ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙΣ;

ΗΜΕΡΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΟΥ ''ΖΟΝΑΡΣ'' ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΦΕ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ( Ελευθεριου Βνιζελου ) ΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ''ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ'' ΓΝΩΡΙΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΟΞΕΣ. ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1939 ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΟΜΟΓΕΝΗ ΚΑΡΟΛΟ ΖΩΝΑΡΑ.



Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Συνεχίζονται τα φραστικά «σκοτσέζικα ντους» για την Ελλάδα από κορυφαίες πολιτικές προσωπικότητες της Ευρώπης. Ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου και πρόεδρος του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ένας μετριοπαθής πολιτικός που συνηθίζει να εκφράζει τη «φωνή της λογικής» στα διεθνή fora σε ό,τι αφορά την ευρωπαϊκή κρίση χρέους εν γένει, μιλώντας την Τρίτη στη γερμανική τηλεόραση υποστήριξε το λαϊκιστή πολιτικό σύμμαχο της Ανγκελα Μέρκελ, αντικαγκελάριο και ηγέτη του Φιλελεύθερου Κόμματος της Γερμανίας Φίλιπ Ρέσλερ.Ο Γιούνκερ, μεταδίδει το Reuters, ερωτήθηκε αν θα απέρριπτε κατηγορηματικά μία έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη, είπε: «τουλάχιστον μέχρι το τέλος του φθινοπώρου. Και επίσης και μετά».

Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

MEΡΙΛΙΝ ΜΟΝΡΟΕ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ


ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΡΟΥΣΑ.




KAI ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΚΑΘΑΡΗ...


 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ   ΑΙΦΝΙΔΙΑ  ''ΕΠΙΣΚΕΨΗ''  ΣΗΜΕΡΑ   ΣΤΗΝ  ΠΛΑΤΕΙΑ  ΟΜΟΝΟΙΑΣ  ΞΕΝΟΙ  ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ   ΕΚΑΝΑΝ  ΜΕΤΑ   ΑΠΟ  ΧΡΟΝΙΑ   ΤΗΝ  ΕΜΦΑΝΙΣΗ  ΤΟΥΣ.

OΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΤΙΣ 14.οο Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.




ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ   ΤΑ  ΚΑΛΑ...  ΝΕΑ.