1 4 5 blog / Genesis Photo Press: Μαρτίου 2013Genesis

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Με χαιρετισμό του προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Αλ. Τσίπρα ξεκινησε απόψε το 7ο Συνέδριο της Νεολαίας Συνασπισμού με στόχο την κυβέρνηση της Αριστεράς και τον σοσιαλισμό του 21ου αιώνα.





ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΧΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ Α.ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ, Γ.ΛΙΛΛΗΚΑ ΚΑΙ Γ.ΟΜΗΡΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΛΩΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΣΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΑΛΥΣΙΔΩΤΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ.



Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Εκδήλωση-Συζήτηση «Οι Ντόπιες Παραδοσιακές ποικιλίες φυτών απειλούμενες από το νέο νομοθετικό πλαίσιο» Η κατάληψη του Βοτανικού Κήπου Πετρούπολης σας προσκαλεί στην εκδήλωση συζήτηση «Οι Ντόπιες Παραδοσιακές ποικιλίες φυτών απειλούμενες από το νέο νομοθετικό πλαίσιο» στο χώρο της κατάληψης την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013 στις 20.00. Ανοίγουν τη συζήτηση οι Ροίκος Θανόπουλος(Γεωπόνος), Αντώνης Μπρούμας.

 ΑΠΟ  ΤΟΝ  ΒΟΤΑΝΙΚΟ   ΚΗΠΟ    ΣΤΟ  ''Κεφαλοβρυσο''   ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ.



ΠΛΕΟΝ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ: MIA AΛΛΗ ΠΤΥΧΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ''ΕΥΠΑΘΕΙΣ'' ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.






Τρίτη 12 Μαρτίου 2013