1 4 5 blog / Genesis Photo Press: Απριλίου 2013Genesis

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

''ΕΦΥΓΕ'' ΛΟΙΠΟΝ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΤΟΥΖΟΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 76 ΕΤΩΝ.

 ΕΝΑ  ΜΙΚΡΟ   ΑΦΙΕΡΩΜΑ   ΣΤΟΝ  ΠΑΝΤΑ  ΓΕΛΑΣΤΟ    ΦΙΛΟ  ΜΑΣ!!!

 ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ   ΠΑΡΕΕΣ.
 ΣΤΟ  ΘΕΑΤΡΟ  ΛΟΥΖΙΤΑΝΙΑ - - - - - - - - ΜΕ  ΤΟΝ  ΑΞΕΧΑΣΤΟ  Δ. ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ
ΜΕ  ΤΑ  ΠΑΙΔΙΑ  ΤΟΥ     ΤΕΤΑ   ΚΑΙ  ΣΤΗΒ.

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Γ.ΛΙΛΛΗΚΑ: EIΠAN OXI ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΣΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΑΓΟΡΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΑΞΙΑΣ 10 Δις ευρώ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΤΙΚΗ ΓΕΩΤΡΗΣΗ.


ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΣΤΗ ΝΗΣΟ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΖΗΜΙΕΣ.


Φωτογραφίες  Αρχείου.

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ: AΠOTYXIA Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.


Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Με ποιο ηθικό ανάστημα ο πρωθυπουργός Σαμαράς, (ο οποίος παρέα με τον Κουβέλη και τον Βενιζέλο έδωσαν 500 εκατ. ευρώ στον Κόκκαλη από την νέα σύμβαση του ΟΠΑΠ και το Ξυστό) να κοιτάξει στα μάτια τους Τροικανούς και να τολμήσει να απαιτήσει; Με ποιο ηθικό ανάστημα ο πρωθυπουργός που ξεπάγιασε την Ελλάδα για 40 εκατ. Ευρώ από το πετρέλαιο και έδωσε 500 εκατομμύρια στον Κόκκαλη, μπορεί να πείσει τους πολίτες για τις προθέσεις του; Με ποιο ηθικό ανάστημα ο πρωθυπουργός που κατηγορήθηκε από τους Στέφανο Μάνο και τον Μητσοτάκη ότι έριξε την κυβέρνηση του 1993 για χάρη του Κόκκαλη; Με ποιο ηθικό ανάστημα οι Μαυρογιαλούροι Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης που αρνούνται να διώξουν ακόμη και τους εγκληματίες δημοσίους υπαλλήλους επειδή αποτελούν την κομματική τους πελατεία, μπορούν να μας πείσουν για τις προθέσεις τους; Στο ίδιο καζάνι της σήψης και της διαφθοράς και το αριστερό αγόρι Τσίπρας, ο οποίος δεν βγάζει τουμπεκί για την ανανέωση της σύμβασης ΟΠΑΠ-Ιντραλότ.


Τρίτη 23 Απριλίου 2013

ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΩΡΑ ... Δέν πρέπει νά πατήσει άνθρωπος στά γήπεδα. 23/6/2011- "Χορός" εκατομμυρίων είχε στηθεί γύρω από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Παράγοντες, παίκτες, διαιτητές έστηναν τα ματς- 10 οι συλληφθένντες ως τώρα. Ψάχνουν άλλους 5 οι αρχές. 85 συνολικά αναμένεται να κατηγορηθούν- 93.000 σελίδες η δικογραφία ενδεικτικό της σοβαρότητας.


KΡΙΜΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ...


Η ΣΤΟΑ ΟΡΦΕΩΣ ΓΕΜΙΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΣΗΜΑΙΕΣ



Κυριακή 21 Απριλίου 2013

ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΟΙ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΣΤΑ ΠΡΩΗΝ ΚΤΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΡΤ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΑΚΗ.



ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ''ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ''

 Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΤΗΣ  ΒΟΥΛΗΣ  Γ.ΤΡΑΓΑΚΗΣ./ Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ  ΟΛΓΑ  ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ  .ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ  ΣΤΕΦΑΝΙ   ΣΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ  ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ./
Ο αντιπρόεδρος της Βουλής Ιωάννης Τραγάκης έκανε λόγο για «μια από τις μεγαλύτερες ανθρώπινες τραγωδίες με παγκόσμιες προεκτάσεις, που ακόμα και σήμερα δεν αφήνει ήσυχη τη συνείδηση ανθρώπων και κρατών».
 Ο  ΠΡΕΣΒΗΣ  ΤΗΣ   ΑΡΜΕΝΙΑΣ.
 Η  ΥΠΟΥΡΓΟΣ  ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ  ΟΛΓΑ  ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ  ΜΕ  ΤΟΝ  ΠΡΕΣΒΗ   ΑΡΜΕΝΙΑΣ    GAGIK   GHALATCHIAN.

 O Π.ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ   ΤΟΥ  ΣΥΡΙΖΑ.
Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ  ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ  ΜΕ  ΤΟΝ  ΠΡΕΣΒΗ  ΤΗΣ  ΑΡΜΕΝΙΑΣ./ Ο στοχασμός της Ιστορίας θα μας βοηθήσει να αντικρίζουμε το μέλλον ορθολογικά, ιδίως σήμερα σε μια εποχή κατά την οποία τα οικονομικά προβλήματα έχουν δημιουργήσει ρήγματα συνοχής, τα οποία οφείλουμε να γεφυρώσουμε», υπογράμμισε η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη./ Ο πρέσβης της Δημοκρατίας της Αρμενίας Γκαγκίκ Γαλατζιάν δήλωσε πως «με βάση την ανθρώπινη λογική και τη συνείδηση πρέπει να αναγνωριστεί και να καταδικαστεί το αναμφισβήτητο αυτό γεγονός της ιστορίας, θέτοντας μια για πάντα φραγμό σ' αυτό το εξαιρετικό ως προς τη φρικαλεότητά του έγκλημα».

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

'Εφυγε από τη ζωή η ΝΙΝΗ ΖΑΧΑ: Από τις μεγάλες προσωπικότητες της ελλ. ελαφράς μουσικής. Τραγουδίστρια και συνθέτις, κόρη του Κώστα Ζαχαρόπουλου. Ξεκίνησε ως "παιδί-θαύμα" από τη ''MAΝΤΡΑ΄΄ του Αττίκ το 1938. Προηγουμένως, την είχε εμφανίσει ο πατέρας της (20.2.1936) σε επίδειξη των μουσικών προσόντων της. Στην πολύχρονη και πολύκροτη καριέρα της ερμήνευσε πολλά τραγούδια (δικά της και ξένα) με εντελώς προσωπικό "στύλ" που έμεινε ανεπανάληπτο. Στο 5ο Διεθνές Φεστιβάλ Τραγουδιού της Βαρκελώνης (1963) το τραγούδι της «Μαρία-Μαρία» (σε στίχους Δανάης) ήρθε 5ο. Το 1964, το τραγούδι της «Στην Πάλμα», τραγουδισμένο από την ίδια και τον Τζίμη Μακούλη, πήρε το Γ΄ βραβείο στο Φεστιβάλ Τραγουδιού της Πάλμας. `Αλλα πασίγνωστα τραγούδια της: "Κοντά στο τζάκι πάλι θά' μαστε αλήθεια", "Εγώ θα σ' αγαπώ και μη σε νοιάζει" (1952), "Χίλια χρόνια μαζί", "Ήρθε το καλοκαίρι", "Ένας ταχυδρόμος μόνη πια χαρά μου", "Φύγε λοιπόν", «Μία προσευχή», "Στων ματιών της τις θάλασσες", "Αύριο", "Ένα φλερτ ήταν αυτό και τίποτ' άλλο", "Mα εγώ αγαπώ μία", «Μη μ' αγγίζεις, μη», «Δεν είν’ έτσι η αγάπη», «Πού είσαστε φίλοι», «Πρέπει να υπάρχει κάποιος τρόπος», «Μου λείπεις εσύ», κ.λπ. Δίσκοι LP που περιλαμβάνουν τραγούδια της ερμηνευμένα από άλλες τραγουδίστριες (κυρίως από την Αλέκα Κανελλίδου): «Έλα στο σήμερα» (1977), «Αν ξαναγεννιόμουνα» (1981), «Πόσο δύσκολο είναι να είσαι γυναίκα» (1982), «Αν θα σ’ αγαπήσω» (1983), «Φταίμε» (1991), κ.λπ. Δίσκος με τραγούδια της ερμηνευμένα από την ίδια: «Χθες, σήμερα» (1977). Δίσκοι στους οποίους συμμετέχει ερμηνεύοντας τραγούδια άλλων τραγουδοποιών: «Ξαναζώντας στη Μάντρα του» (1965), «Η Αθήνα τραγουδά Χατζιδάκι» (1968), «Η Νινή Ζαχά στα ωραιότερα τραγούδια του Αττίκ» (1969), «Μίμης Πλέσσας: Τί να πρωτοθυμηθώ» (1985), κ.λπ.

 ΤΟ ΤΕΛΕYΤΑΙΟ    ΣΤΕΚΙ   ΤΗΣ  ΝΙΝΗ  ΖΑΧΑ  ΣΤΟ   ΚΟΛΩΝΑΚΙ

Σάββατο 13 Απριλίου 2013

ΝΤΡΟΠΗ !! ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΙΣΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΚΛΑΠΗ Η ΠΡΟΤΟΜΗ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΑΚΟΜΑ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΟΤΑΝ ΣΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ 2Ιης ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΚΑΚΟ.

ΤΟ  ΣΗΜΕΙΟ    ΣΤΑΔΙΟΥ  ΚΑΙ  ΕΔΟΥΑΡΔΟΥ  ΛΩ  ΟΠΟΥ  ΗΤΑΝ  Η    ΧΑΛΚΙΝΗ     ΑΝΑΓΛΥΦΗ    ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ.
ΧΡΟΝΙΑ   ΤΩΡΑ   ΠΕΡΝΟΥΝ   ΟΙ  ΠΟΡΕΙΕΣ   ΑΠΟ  ΤΟ  ΣΗΜΕΙΟ   ΠΟΥ   ΕΓΙΝΕ  ΤΟ  ΣΥΜΒΑΝ   ΚΑΙ  ΚΑΝΕΝΑΣ    ΔΕΝ   ΕΧΕΙ   ΑΠΟΤΙΣΕΙ  ΦΟΡΟ  ΤΙΜΗΣ.
ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΗΜΕΡΑ  ΤΗΣ  ΚΗΔΕΙΑΣ   ΤΟΥ  ΦΟΙΤΗΤΗ   ΠΕΤΡΟΥΛΑ.

ΝΟ COMMENT


Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ 19ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ 95χρονη ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ (ΦΩΤΟ).




 H  Κα    ΠΑΠΑΡΗΓΑ  ΣΤΗΝ  ΕΙΣΗΓΗΣΗ  ΤΗΣ   ΕΠΕΣΗΜΑΝΕ    ΟΤΙ  ΤΟ  19ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ    ΔΙΝΕΙ   ΑΠΑΝΤΗΣΗ   ΓΙΑ  ΤΟ  ΠΩΣ   ΘΑ  ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ     Ο  ΑΓΩΝΑΣ    ΑΠΟΚΡΟΥΣΗΣ  ΤΩΝ   ''ΒΑΡΒΑΡΩΝ   ΤΑΞΙΚΩΝ   ΑΝΤΙΛΑΪΚΩΝ    ΜΕΤΡΩΝ   ΑΠΟ    ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ    ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
 ΚΑΤΑΜΕΣΤΗ     ΑΠΟ  ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ    ΣΥΝΕΔΡΟΥΣ    ΚΑΙ   ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΥΣ     Η     ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ    ΤΗΣ  ΕΔΡΑΣ   ΤΗΣ  ΚΕ    ΤΟΥ   ΚΚΕ   ΣΤΟΝ   ΠΕΡΙΣΣΟ.

 ΑΘ.ΠΑΦΙΛΗΣ   Β.ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ.
Κ.ΚΑΖΑΚΟΣ, Β.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ  ΚΑΙ  Ο   ΔΗΜΑΡΧΟΣ     ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ    Κ.ΑΣΚΟΥΝΗΣ.