1 4 5 blog / Genesis Photo Press: Οκτωβρίου 2013Genesis

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης | Διανομή δωρεάν τροφίμων από σήμερα 1η Νοεμβρίου με μακαρόνια και κεφαλογραβιέρα, με χρονικό ορίζοντα τουλάχιστον ως το τέλος του χρόνου. Πρώτος σταθμός θα είναι το "Χαμόγελο του Παιδιού" στις εγκαταστάσεις του oργανισμού στο Μαρούσι στις 12.30 μ.μ.Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί τις επόμενες εβδομάδες με διανομές και άλλων προϊόντων στην υπόλοιπη Ελλάδα αλλά και περιοχές της Αθήνας. Το πρόγραμμα είναι συνολικού προϋπολογισμού περίπου 25 εκατ. ευρώ. Το σύνολο των δικαιούχων θα ξεπεράσει τις 800.000, ενώ για την υλοποίησή του εμπλέκονται περισσότεροι από 1.000 φορείς.


Στάσεις ντροπής και χωρίς σεβασμό στους επιβάτες που περιμένουν. Ένα από τα χειρότερα σημεία στα οποία μπορεί κάποιος να έχει την ατυχία να βρεθεί είναι οι στάσεις των λεωφορείων και των τρόλεϊ.

                                                             Στάσεις    εγκατελειμένες.
                          Να ζητήσεις απο το Δήμο να φτιάξει στάσεις λεωφορείων ώστε να παρκάρεις.
 Στάσεις-καρμανιόλες έχουν εγκατασταθεί σε δρόμους λεωφορειακών γραμμών με αποτέλεσμα καθημερινά να ελλοχεύει κίνδυνος ατυχημάτων για τους επιβάτες.


                                        Ένας άστεγος,  έκανε σπίτι του μια…σταση.
    
                                                                    Στάσεις   ντροπής.

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

MΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΣΤΡΕΨΕ ΤΑ ΝΩΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ.

                  ΜΠΡΑΒΟ   ΣΤΟΝ  ΥΠΟΥΡΓΟ  ΠΑΙΔΕΙΑΣ    ΝΑ   ΜΗΝ    ΕΧΕΙ    ΤΑ   ΝΩΤΑ  ΤΟΥ   ΣΤΟΝ   ΑΓΝΩΣΤΟ   ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ.
               Ο   ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ    ΣΕ  ΚΑΘΕ   ΠΑΡΕΛΑΣΗ   ΤΑ  ΝΩΤΑ  ΤΟΥ   ΕΙΝΑΙ   ΣΤΟ  ΜΝΗΜΕΙΟ.
                                                                  ΚΑΙ  ΕΔΩ  ΟΙ  ΛΟΙΠΟΙ...

Oι δασκάλες που ομόρφυναν με την παρουσία τους στην παρέλαση.









Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.


''Φρούριο η πλατεία Συντάγματος'' Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας σήμερα στη μαθητική παρέλαση στην Από τις 07:00 έως το τέλος της παρέλασης: - Λ. Β. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της. - Πανεπιστημίου, σε όλο το μήκος της καθώς και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο. - Λ. Β. Σοφίας, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Πανεπιστημίου και Σέκερη. - Ι. Ν. Διονυσίου Αρεοπαγίτου (δοξολογία), από τις 06.00 έως το τέλος των εκδηλώσεων. - Σκουφά, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλη οδό. - Λυκαβηττού, σε όλο το μήκος της. - Σόλωνος, στο τμήμα μεταξύ των οδών Κανάρη και Σίνα. -Λυκαβηττού, σε όλο το μήκος της. - Σόλωνος, στο τμήμα μεταξύ των οδών Κανάρη και Σίνα. - Δημοκρίτου, στο τμήμα μεταξύ των οδών Σόλωνος και Σκουφά.













Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η μαθητική παρέλαση στην Αθήνα για στην επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.Υπενθυμίζεται, πάντως, ότι φέτος, με απόφαση του υπουργείου Παιδείας, στη μαθητική παρέλαση συμμετείχαν όλα τα σχολεία της Αθήνας.












ΚΑΤΑΘΕΣΗ   ΣΤΕΦΑΝΟΥ  ΑΠΟ  ΤΟΝ  ΔΗΜΑΡΧΟ  ΑΘΗΝΑΙΩΝ  Γ.ΚΑΜΙΝΗ  ΚΑΙ   ΤΟΝ  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ  ΑΤΤΙΚΗΣ  Γ.ΣΓΟΥΡΟ
   

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Εικόνες εγκατάλειψης και απαξίωση του χώρου της πλατείας Δικαιοσύνης (στην οδό Σανταρόζα). Η πλατεία περικλείεται από τις οδούς Αρσάκη, Πανεπιστημίου και Σανταρόζα. Στο χώρο «δεσπόζουν» το διατηρητέο κτίριο του παλαιού Εθνικού Τυπογραφείου και ο ανδριάντας του Αλέξανδρου Παναγούλη, ενώ σε κοντινή απόσταση βρίσκεται το κτίριο του Αρσάκειου Παρθεναγωγείου. Η ιστορία αυτού του κτιριου αρχίζει το 1834-1835 Ανέγερση Βασιλικού Τυπογραφείου και Λιθογραφείου 1854 Πυρκαγιά καταστρέφει το κτίριο 1890 Επισκευή και προσθήκες 1906 Το κτίριο εγκαταλείπεται από το Τυπογραφείο 1931-1932 Πλήρης αναμόρφωση του οικοδομήματος και χρήση του ως Πρωτοδικείου 1984,1986 Το Πρωτοδικείο χαρακτηρίζεται «χρήζον ειδικής προστασίας» και εν συνεχεία «έργο τέχνης» 1987 Το κτίριο μένει ελεύθερο χρήσης 1997 Χαρακτηρίζεται ιστορικό διατηρητέο μνημείο.






                             AΣ  ΦΕΡΟΥΝ   ΚΑΤΣΙΚΕΣ    ΓΙΑ  ΤΟ  ΞΕΧΟΡΤΑΡΙΑΣΜΑ!
                                                                                    ''ΤΙ   ΝΤΡΟΠΗ''

                                                

                          ΓΙΑΤΙ  ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ; ΔΕΝ  ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ   ΑΡΜΟΔΙΟΙ     ΤΗΝ  ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;
    ΤΟ  ΑΓΑΛΜΑ    ΤΟΥ  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ  ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ  ΣΤΗΝ   ΠΛΑΤΕΙΑ     ΣΑΝΤΑΡΟΖΑ
 
             ΔΕΝ   ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ     ΚΑΝΕΙΣ     ΠΟΥ  ΕΙΝΑΙ    ΣΤΕΚΙ  ΝΑΡΚΟΜΑΝΩΝ;



                                                     H   ΙΣΤΟΡΙΑ   ΤΟΥ  ΚΤΙΡΙΟΥ