1 4 5 blog / Genesis Photo Press: Αυγούστου 2015Genesis

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ: Aπό τον Ιαπωνικό φαλαινοθηρικό στόλο με το πρόσχημα της ''επιστημονικής έρευνας'' Παρά τις αντιδράσεις, η Ιαπωνία επιστρέφει στη φαλαινοθηρία

Σύμφωνα με την αναθεωρημένη πρόταση του Τόκιο για την επερχόμενη περίοδο φαλαινοθηρίας, τα ιαπωνικά σκάφη σχεδιάζουν να θανατώσουν 333 φάλαινες κάθε χρόνο μεταξύ 2015 και 2027, περίπου το ένα τρίτο σε σχέση με τις αποστολές των προηγουμένων ετών.
Το «επιστημονικό πρόγραμμα» της Ιαπωνίας δεν είναι τίποτα περισσότερο από μία καλυμμένη εμπορική επιχείρηση, όπως έχει αποκαλύψει πολλές φορές με δράσεις της η Greenpeace. Από το 1986 που ισχύει η διεθνής απαγόρευση της εμπορικής φαλαινοθηρίας, η Ιαπωνία εκμεταλλεύεται το «παραθυράκι» της διεθνούς συμφωνίας, που λέγεται «επιστημονική έρευνα», για να σκοτώσει περισσότερες από 9.000 φάλαινες τα τελευταία 20 χρόνια. Και τα γεγονότα το επιβεβαιώνουν: από τη διοχέτευση κρέατος φάλαινας στην αγορά μέχρι την εξαγορά των ψήφων λιγότερο αναπτυγμένων χωρών, μέλη της Διεθνούς Επιτροπής Φαλαινοθηρίας, για να συνεχίσει η Ιαπωνία το κυνήγι της.

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Tο ανύπαρκτο κράτος

Συνεχίζεται η ιστορία με τα Λαθραία τσιγάρα και τοπαραεμπόριο  στο Πολυτεχνείο και  ΑΣΟΕΕ από λαθρομετανάστες και όχι μόνο...





Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Αν ζούσε σήμερα ο Διογένης και του δείχναμε τις κατωτέρω φωτογραφίες σίγουρα θα επαναλάμβανε, όσα έβλεπε και ζούσε πριν από 2.350 χρόνια.

Τότε…, τον πλησίασαν αθηναίοι πολίτες και τον ρώτησαν:
«ποιο είναι το πιο οδυνηρό πράγμα στη ζωή του ανθρώπου»;
Κι’ εκείνος απάντησε:ΑΠΟΡΟΣ ΓΕΡΟΣ!

Απίστευτη αλήθεια που σήμερα την βιώνουμε αλλά την προσπερνάμε βλέποντας τους άλλους, αλλά γκρινιάζουμε για τη δική μας.

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

“Eαν η γελειότητα σκότωνε...»

«...θα υπήρχαν εκατομμύρια νεκροί», λέει μια γαλλική παροιμία.
Κυρίως σ’αυτή τη χώρα, θα προσέθετα εγω...
Ιδού λοιπόν η χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία (έτσι δεν λέμε για να πουλήσουμε μούρη στους αλλοεθνείς;) και που κατόρθωσε να ευτελίσει η ίδια (σιγά μην αφήναμε το προνίμιο αυτό στους κουτόφραγκους...), το βασικότερο θεσμό της: τις Βουλευτικές εκλογές.
Πάμε πάλι! 3 μέρες πριν υποδεχθούμε το φθινόπωρο, περάστε απο τις
κάλπες να μας πείτε τη γνώμη σας !!! Τόσο απλά...
Δεν μπορούμε βρε παιδί μου να κυβερνήσουμε, θέλουμε ασφάλεια, χάδια και φιλιά... Ω κυρίαρχε... λαέ !
Μπροστά σ’αυτόν τον ΑΠΑΙΔΕΥΤΟ ΛΑΟ λοιπόν τα «βλέπει όλα» ο νεαρός... μας
Αλέξης ! ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ !!!
Να διακινδυνεύσω μια πρόβλεψη; ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΣ ΛΑΟΣ + ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΜΕ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ + ΑΠΟΥΣΙΑ ΕΝΝΑΛΑΚΤΙΚΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ = το «καθαρίζουμε» το παιδάκι το όμορφο, μπας και μας φέρει την πολυπόθητη Ανοιξη...

ΔΥΣΜΟΙΡΗ ΧΩΡΑ...
 

Πρώτη φορά αριστερά... ΚΑΙ στο Αρχαιολογικό Μουσείο

Αν ο  εποπτεύων μέχρι σήμερα το Υπουργείο Πολιτισμού κ. Νίκος Ξυδάκης ασκούσε το παλιό του επάγγελμα (σημ. δημοσιογράφος στην Καθημερινή), είναι σίγουρο οτι θα ήταν ο πρώτος που θα στηλίτευε την ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΠΕΡΙΒΑΛΛΩΝ ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, στην Οδό Πατησίων.
Απο τη νέα του θέση όμως, μάλλον δεν κατεβαίνει ποιά στο πεζοδρόμιο...
Πρέπει να αλλάξει όλους τους διευθυντές ΔΗΠΕΘΕ / Κρατικών και βάλε... κάνει και ζέστη... είναι και αυτή η Αριστερή Πλατηφόρμα που τον συγχίζει...
Στην εποχή του 3ου Αριστερού Μνημονίου, ποιός νοιάζεται για τη σωστή προβολή της πολιτιστικής μας κληρονομιάς;

Το ΥΠΠΟ, οι ιθύνοντες του Αρχαιολογικού Μουσείου και ο Δήμος Αθηναίων, ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ πάντως...

OI ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ  ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ  ΑΦΗΣΑΝ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ  ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΠΑΝΟ




Είμαι σίγουρος οτι πολλοί απο εσάς θα είδαν το νέο kitsch που κατακλύζει την Πλατεία Κοραή, στο κέντρο της Αθήνας, μεταξύ πλατείας Κλαυθμώνος και Προπυλαίων. Η πλατεία έχει γεμίσει τραπεζοκαθίσματα, με τελευταίο το Mykonos grill !!! με sea food και όλα τα καλά !!!

Το γεγονός βέβαια οτι η αντι-αισθητική τεράστια ομπρέλα του ΚΡΥΒΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΠΥΛΑΙΩΝ είναι απόλυτα τυχαίο...
Υποθέτουμε οτι η επιχείρηση αυτή της «πραγματικής οικονομίας» πήρε όλες τις σχετικές αδειοδοτήσεις απο το Δήμο Αθηναίων...
Στην εποχή του 3ου Μνημονίου, ποιός νοιάζεται για την αισθητική της Πόλης;

Ψιλά γράμματα...

Στο στόχαστρο των υπόχρεων εταιρειών η κατάργηση της "εύλογης αμοιβής

Όπως πληροφορούμαστε, οι εισαγωγείς και οι εγχώριοι παραγωγοί τεχνικών μέσων προσφορών για αναπαραγωγή προς ιδιωτική χρήση, που είναι υπόχρεοι στην καταβολή της «εύλογης αμοιβής» του άρθρου 18 παρ.3 ν.2121, και ιδιαίτερα του 4%, εν όψει τη ψήφισης των προαπαιτουμένων για την υπογραφή της νέας δανειακής σύμβασης και με το πρόσχημα ότι αποτελεί χρέωση υπέρ τρίτων, επιδιώκουν την παράνομη και αντίθετη προς το δίκαιο της Ε.Ε. κατάργηση της.   υπόχρεοι εισαγωγείς και οι εγχώριοι παραγωγοί τεχνικών μέσων πρόσφορων για αναπαραγωγή προς ιδιωτική χρήση, ενδεχομένως επανέλθουν στο αίτημά τους.

Κυριακή 16 Αυγούστου 2015

ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ του ΙΓΜΕ, με την έκδοση της ΚΥΑ 12935/23-6-15 (ΦΕΚ Β 1247).


Η επανασύσταση ενός ερευνητικού – παραγωγικού Ινστιτούτου, όπως το ΙΓΜΕ,  σημαίνει την αποκατάσταση ενός φορέα που διαχρονικά συνέβαλε στην βιομηχανική ανάπτυξη του τόπου, με την διαχείριση και την προστασία των φυσικών πόρων, αλλά και αποτελεί ελπίδα και προσδοκία της κοινωνίας για την αναγκαία παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και  εγγύηση για την περιβαλλοντική προστασία.
 

Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

Δείτε αυτή την κυρία - Ας μην ξεχάσουμε ποτέ..."Ο κόσμος δεν έγινε τώρα κακός.... πάντα ήταν "Irena SeΙρένα Σέντλερ


Irena Sendler
Ιρένα Σέντλερ

Πρόσφατα πέθανε μια 98χρονη κυρία που την έλεγαν Ιρένα.
Κατά τη διάρκεια του Β´Παγκοσμίου Πολέμου η Ιρένα εργαζόταν στο γκέτο της Βαρσοβίας ως ειδική υδραυλικός υπονόμων.
Είχε όμως κι έναν απώτερο σκοπό.
Όντας Γερμανίδα ΗΞΕΡΕ ποια ήταν τα σχέδια των ναζί για τους εβραίους.
Η Ιρένα έβγαζε λαθραία βρέφη τοποθετόντας τα στον πάτο της εργαλειοθήκης της ή σε ένα σάκο από λινάτσα που είχε στην καρότσα του φορτηγού της για τα μεγαλύτερα παιδιά.
Ακόμα, είχε ένα σκύλο στην καρότσα, που τον είχε εκπαιδεύσει να γαβγίζει όταν οι ναζί φαντάροι της άνοιγαν να μπει ή να βγει από το γκέτο.
Οι φαντάροι, φυσικά, δεν ήθελαν πάρε-δώσε με το σκύλο, ενώ το γάβγισμά του κάλυπτε τους θορύβους/ήχους που έκαναν τα βρέφη/παιδιά!
Στο διάστημα που το έκανε αυτό, κατάφερε να φυγαδεύσει και να σώσει 2.500 παιδιά και βρέφη.
Συνελήφθη και οι ναζί τη χτύπησαν πάρα πολύ άσχημα και της έσπασαν και τα χέρια και τα πόδια.
Η Ιρένα κράτησε ένα αρχείο με τα ονόματα των παιδιών που είχε διασώσει και το φύλαξε σ´ένα γυάλινο βάζο που έθαψε κάτω από ένα δέντρο στην αυλή της.  Μετά τον πόλεμο, προσπάθησε να εντοπίσει όσους γονείς είχαν επιζήσει και επανένωσε τις οικογένειες.
Οι περισσότεροι από αυτούς είχαν πεθάνει στους θαλάμους αερίων. Τα παιδιά αυτών, τα βοήθησε να τακτοποιηθούν σε θετές οικογένειες ή να υιοθετηθούν. Το 2007, η Ιρένα προτάθηκε για το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης.

Δεν επελέγη.

Ο Πρόεδρος Ομπάμα το είχε κερδίσει ένα χρόνο πριν γίνει Πρόεδρος, για την εργασία του ως "οργανωτής κοινότητας" για το ACORΝ...
και ο Αλ Γκορ το κέρδισε το 2007, για ένα φιλμ σχετικά με την υπερθέρμανση της γης...Εις μνήμην της - 63 χρόνια μετά... 
  Είναι τώρα πάνω από 60 χρόνια που τέλειωσε ο Β´Παγκόσμιος στην Ευρώπη.

Eις μνήμην των 2 εκατομμυρίων εβραίων, 20 εκατομμυρίων ρώσων,500.000 ελληνων, 10 εκατομμυρίων χριστιανών, που δολοφονήθηκαν, σφαγιάστηκαν, βιάστηκαν, κάηκαν, λιμοκτόνησαν και ταπεινώθηκαν.  Είναι επιτακτική ανάγκη να διασφαλιστεί ότι ο κόσμος ποτέ δεν θα ξεχάσει, γιατί υπάρχουν άλλοι που θα το ξαναέκαναν...










Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

Ήρθε η ώρα της αλήθειας...τελικά κλείδωσε η συμφωνία με τους θεσμούς

“Αυτό που έχουμε μπροστά μας είναι μια νέα συνθήκη των Βερσαλλιών”, η είναι η εποχή της “Βαϊμάρης”!

Στο στόχαστρο των υπόχρεων εταιρειών η κατάργηση της "εύλογης αμοιβής"

Oι εισαγωγείς και οι εγχώριοι παραγωγοί τεχνικών μέσων πρόσφορων για αναπαραγωγή προς ιδιωτική χρήση, που είναι υπόχρεοι στην καταβολή της «εύλογης αμοιβής» του άρθρου 18 παρ.3 ν.2121, και ιδιαίτερα του 4%, εν όψει τη ψήφισης των προαπαιτούμενων για την υπογραφή της νέας δανειακής σύμβασης και με το πρόσχημα ότι αποτελεί χρέωση υπέρ τρίτων, επιδιώκουν την παράνομη και αντίθετη προς το δίκαιο της Ε.Ε. κατάργηση της.
Εν όψει αυτών οι ΟΣΔ του 4% απέστειλαν και νεα επιστολή στους αρμόδιους Υπουργούς, και παρεμβαίνουν με κάθε σύννομο τρόπο για την αποτροπή αυτης της δραματικής εξέλιξης, που θα αποτελέσει βόμβα στα θεμέλια των πνευματικών δικαιωμάτων και της συλλογικής διαχείρισής τους. οι εισαγωγείς και οι εγχώριοι παραγωγοί τεχνικών μέσων πρόσφορων για αναπαραγωγή προς ιδιωτική χρήση, που είναι υπόχρεοι στην καταβολή της «εύλογης αμοιβής» του άρθρου 18 παρ.3 ν.2121, και ιδιαίτερα του 4%, εν όψει τη ψήφισης των προαπαιτούμενων για την υπογραφή της νέας δανειακής σύμβασης και με το πρόσχημα ότι αποτελεί χρέωση υπέρ τρίτων, επιδιώκουν την παράνομη και αντίθετη προς το δίκαιο της Ε.Ε. κατάργηση της.

Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

Οι εκπτώσεις του χτες με το φακό του Δ.Αλεξιάδη

Ευρήματα -"διαμαντάκια" από το Αρχείο του ημέτερου Δημήτρη Αλεξιάδη : Στιγμιότυπα από την Αθήνα του χτες. Ημέρες Εκπτώσεων στους κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας τη δεκαετία του '60. Κι ο κόσμος να ανταποκρίνεται κι ας ήταν φτωχά τα βαλάντια των ανθρώπων. Εποχή μετεμφυλιακή, χρόνια σιωπής και ελπίδας για το αύριο.
Όποιος έρχεται από το τότε θα θυμάται τα εσώρουχα με δόσεις, τα κατά παραγγελία κουστούμια -που ήταν το μεγάλο γεγονός και τα ραφτά παπούτσια ! Τι χρόνια...
Οι γυναίκες όμως έκαναν τη διαφορά. Ξεχύνονταν στο κέντρο της Αθήνας : Ερμού, Αιόλου, Σταδίου και τους άλλους εσωτερικούς δρόμους και έστηναν ένα "πανηγύρι"... που θυμίζουν το σήμερα στα πολυκαταστήματα και τις μπουτίκ πολυτελείας.
Χ.Π-Γ.  








Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Απάντηση της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας (Ε.Φ.Ε.) σε ανακοίνωση του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με σημερινή ανακοίνωση της Ε.Φ.Ε. για αυθαίρετες προσαγωγές φωτορεπόρτερ

Στο
βαθμό που το πέταγμα μιας πεταλούδας μπορεί να προκαλέσει χάος, η Ένωση
Φωτορεπόρτερ Ελλάδας (Ε.Φ.Ε.) κατανοεί πλήρως ότι κάθε ενέργεια εγγεγραμμένη
στο χωρόχρονο μπορεί να αιτιολογήσει την προσαγωγή φωτορεπόρτερ και
δημοσιογράφων.
Αποδίδοντας
μάλιστα ιδιαίτατη σημασία στην αξία των σχετικών παραδόσεων, η Ε.Φ.Ε. θα
συστήσει εφεξής στα μέλη της να απαιτούν το παροιμιώδες κέρασμα καφέ στην
Ασφάλεια – χωρίς συνοδευτικό κουλουράκι λόγω οικονομικής κρίσης.
Ως
έμπρακτη απόδειξη του σεβασμού της προς την αστυνομία, η Ε.Φ.Ε. προτείνει να
διοργανώσει ένα επιμορφωτικό σεμινάριο για να εξηγήσει στους ένστολους ότι,
ακόμα και αν δεν σέβονται το δημοσιογραφικό λειτούργημα, θα πρέπει να σέβονται
την υπογραφή του εκπροσώπου της φυσικής ηγεσίας τους που κοσμεί τις επαγγελματικές
ταυτότητες των φωτορεπόρτερ.
Εξηγώντας τους περαιτέρω την έννοια της χρονικής διαδοχής, θα αποπειραθεί να απαλείψει την τρέχουσα εννοιολογική σύγχυση που διέπει τις αστυνομικές πρακτικές προκειμένου να καταστήσει σαφές ότι ο «σεβασμός στην προσωπικότητα των ατόμων και το δημοσιογραφικό λειτούργημα» δεν εξαντλείται στη μη άσκηση βίας σε βάρος φωτορεπόρτερ. Ο «σεβασμός στην προσωπικότητα των ατόμων και το δημοσιογραφικό λειτούργημα» έχει νόημα όταν εκδηλώνεται κατά την αρχική εξακρίβωση στοιχείων και όχι ως έκβαση αυθαίρετων προσαγωγών.
 

Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

Η ΕΝΩΣΗ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΘΕΣΜΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΘΕΣΜΩΝ;


Η Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας (Ε.Φ.Ε.) καταγγέλλει τις αυθαίρετες προσαγωγές φωτορεπόρτερ και δημοσιογράφων που έγιναν σήμερα στο κέντρο της Αθήνας. Οι προσαγωγές έγιναν σε διαφορετικά σημεία της πόλης, χωρίς νόμιμη αιτία και παρά την επίδειξη των αντίστοιχων επαγγελματικών ταυτοτήτων.

Η αστυνομία θεωρεί ότι η παρουσία των εκπροσώπων των θεσμών στην Αθήνα συνεπάγεται κατάλυση των θεσμών της χώρας; Ή απλώς επωφελείται από την επικαιρότητα για να συνεχίσει τις παραδοσιακές της πρακτικές εκφοβισμού των εκπροσώπων του Τύπου;

Η Ε.Φ.Ε. καταδικάζει  απερίφραστα κάθε απόπειρα  περιορισμού της ελευθερίας του Τύπου και δηλώνει ότι τα μέλη της δεν θα πάψουν να ασκούν το συνταγματικά κατοχυρωμένο τους δικαίωμα να ενημερώνουν το κοινό.


Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

«Θύελλα» στους Δήμους

Του Χρήστου Πριτσαπίδουλα- Γιαννακόπουλου  δημοσιογράφου
Ποιος θα γνωστοποιήσει στους δημότες για το τι έρχεται. Ποιος θα βγάλει στη δημοσιότητα το νομοσχέδιο με το «πακέτο» κυβερνητικών εντολών που ορίζουν : περιορισμό των οικονομικών δυνατοτήτων των δήμων, και φυσικά των εξόδων… μέχρι ασφυξίας, προσδιορισμό της οικονομικής πολιτικής που θα ασκούν, αλλά και νέους μηχανισμούς ελέγχου λειτουργίας των δήμων!
Και πως θα βγαίνει η δουλειά; Μα με τη φορολόγηση των δημοτών. Τέλη, τέλη, τέλη… που λέει το λαϊκό τραγούδι.
Βέβαια, πολλοί μάθανε να μην πληρώνουν, στην καλύτερη να ζητούν διαγραφή λόγω «λάθους», να περιμένουν τις δημοτικές εκλογές… τα γνωστά σε όλους μας.
Ξεχάστε το χτες
Παιδιά η χρυσή εποχή του κλιέφτω κλιέφτεις είναι μακρινή ιστορία. Οι Προστάτες μας από το 1821, οι τοκογλύφοι μας, θέλουν κι άλλα υπερκέρδη… Λιτότητα στο πόπολο,’’ τα κεφάλια μέσα χαραμοφάηδες, νιξ δικαιώματα, άκου εκεί δικαιώματα ο εργαζόμενος’’. Τι το κάναμε εδώ… Ράους, ράους…
-«Μα τους συμφέρει η ανεργία;» η ερώτηση του άσχετου και αφελή.
Όταν ο εργαζόμενος είναι καλοζωϊσμένος χαλαρώνει, γίνεται απαιτητικός, ζητάει κι άλλα. «Το κόστος εργασίας ανεβαίνει, τα κέρδη απειλούνται»… Όταν πεινάει παίρνει ότι του δώσεις. Δεκάρες; Θα πει κι ευχαριστώ. Και τσάμπα θα δουλέψει αρκεί να υπάρχει η ελπίδα «και να μην κάθεται το παιδί».
 -«Κλείνουν όλα τα μαγαζιά, τι θα γίνει αυτός ο κόσμος;» άλλη ερώτηση πρώην βολεμένων.
«Αυτοί δεν χρειάζονται» αυτή είναι η κυρίαρχη θέση πολυεθνικών, τραπεζιτών, βιομήχανων, κυβερνώντων. «Όποιος ζήσει κι όποιος πεθάνει, να καθαρίσει το τοπίο κατανάλωσης. Η διακίνηση και πώληση να ελέγχεται από εμάς».
«Και πως θα ζήσουν οι απολυμένοι;» «Θα τους ζήσει η οικογένεια, κι όσα στοκάρησαν τα χρόνια της ευμάρειας».
«Πεθαίνει η φτωχιά αγροτιά. Έρχονται μέτρα που θα την εξοντώσουν» επιμένει ο ζωηρός της παρέας.
«Φάγανε τον άμπακο, τα ξόδεψαν από δω κι από κει, δεν συμφέρουν κανέναν πλέον… ΄Οσα προβλέπονται θα τα παίρνουν οι δυνατοί βασικά, και εκείνοι που έχουν γη και σχέδιο και δεν ασχολούνται και με κάτι άλλο... Τέλος».
Όλα μαύρα κι άραχλα;  Όχι, υπάρχει ελπίδα… αν ξυπνήσουμε  και δούμε ποιος είναι δίπλα μας, τι μας λέει και γιατί μας το λέει. «Μα γίνονται όλα αυτά;» Όλα είναι δυνατόν να εφαρμοστούν και να πετύχουν, με εμάς τους ίδιους στην εξουσία. 


Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

Mια βόλτα σήμερα Κυριακή 2/8/2015 ελάχιστο καιρό αφού είχε προηγηθεί μια ανάπλαση που κόστισε τουλάχιστον €10.147.530


Πόσα χρόνια πέρασαν με τις μακέτες του αρχιτεκτονικού γραφείου Τομπάζη, τώρα τριτοκοσμικές εικόνες συνθέτουν την άθλια κατάσταση στο Πεδίο του Άρεως