1 4 5 blog / Genesis Photo Press: Σεπτεμβρίου 2015Genesis

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

2001: ΕKEI ΠOY ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Ο ΧΡΟΝΟΣ


 Η ΕΚΤΑΣΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΗ.  ΚΑΠΟΤΕ ΕΣΦΙΖΑΝ ΑΠΟ ΖΩΗ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ  ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΘΑΥΜΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΙΣΩΣ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ… ΒΡΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ…



Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Τι ισχύει για τα πεζοδρόμια;Τεχνικές προδιαγραφές. Όλα τα δημόσια πεζοδρόμια/πεζόδρομοι/πλατείες κ.α. πρέπει να κατασκευάζονται, ανακατασκευάζονται, επισκευάζονται και συντηρούνται με σκοπό να διασφαλίζεται: η συνεχής και ανεμπόδιστη κυκλοφορία των πεζών, ιδιαίτερα των ατόμων μειωμένης κινητικότητας, σε όλη την επιφάνειά τους,

Σεβασμός στο αυτονόητο λοιπον!




Η καθημερινότητα στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων ...




To κέντρο Τύπου στο Ζάππειο επισκέφθηκε η υπηρεσιακή πρωθυπουργός συνοδευόμενη από τον κυβερνητικό Εκπρόσωπο Ρ. Μορώνη και τον υπουργό Επικρατείας Ε. Παπαγεωργόπουλο και ενημερώθηκε για τη λειτουργία του Κέντρου που θα φιλοξενήσει 487 δημοσιογράφους από 31 χώρες, 20 Ειδησεογραφικά Πρακτορεία, 50 τηλεοπτικούς και 19 ραδιοφωνικούς σταθμούς, 33 Εφημερίδες.

 
 



Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Ο πρόεδρος της ΝΔ έριξε βολές προς την Κουμουνδούρου λέγοντας ότι το μεγάλο ερώτημα στους πολίτες είναι πειράματα ή σιγουριά και σταθερότητα;

Μια άτυχη στιγμή είχε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης πριν από την ομιλία του στην συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας      «Επιλέξαμε την Ομόνοια για να συμβολίσουμε την πορεία που θέλουμε για την πατρίδα μας. Στέλνουμε μήνυμα ενότητας για όλο τον ελληνικό λαό», είπε ξεκινώντας την κεντρική προεκλογική του ομιλία στην Αθήνα. Ο κ. Μεϊμαράκης κάλεσε τους πολίτες να ξαναεμπιστευτούν τη ΝΔ τονίζοντας πως το μήνυμα είναι καθαρό.

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Δημήτρης Κουτσούμπα στη μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην πλατεία Συντάγματος

Διαδίδοντας το κάλεσμα συστράτευσης σε γειτονιές, χώρους δουλειάς και σχολές, φροντίζοντας να φτάσει το ψηφοδέλτιο με το σφυροδρέπανο στα χέρια που πρέπει.
Στους χιλιάδες εργαζόμενους και άνεργους που συνάντησαν τους κομμουνιστές και τη δράση τους στους αγώνες για τη δουλειά, το μεροκάματο και τη σύνταξη, για το νοσοκομείο, τον παιδικό σταθμό και το σχολείο των παιδιών τους. Εξηγώντας, μέχρι την τελευταία στιγμή, πως η ψήφος τους για να γίνει λίπασμα που θα θεριέψει τους αυριανούς αγώνες, πρέπει να είναι κόκκινη.





Για τα Ταμεία των ΜΜΕ!


Αν και κάπως αργά, οι συνδικαλιστικές Ενώσεις των ΜΜΕ διάβασαν το Μνημόνιο που ψηφίστηκε στη Βουλή και έμαθαν τα σχέδια για το ασφαλιστικό καθεστώς των εργαζομένων στα Μέσα. Από τον Οκτώβριο, με την αλλαγή του Ασφαλιστικού, με όποια κυβέρνηση κι αν προκύψει, όλα τα Ταμεία εντάσσονται στον ΕΟΠΥΥ, ενώ παραμένει ανοιχτό το θέμα του αγγελιοσήμου, την κατάργηση του οποίου, ως «φόρου υπέρ τρίτων», ζητούν οι δανειστές. Τα επικουρικά ταμεία, μεταξύ των οποίων και ο ΕΔΟΕΑΠ, εντάσσονται στο ενιαίο υπερ-επικουρικό του ΕΤΕΑ, ενώ θα υπάρξει επίσης αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών για τα Ταμεία των ΜΜΕ. Ο διορισμός της επιτροπής για το Ασφαλιστικό, με τη συμμετοχή 12 πανεπιστημιακών, έγινε η αφορμή για να συγκληθεί ευρεία σύσκεψη από την ΠΟΕΣΥ, στην οποία μετείχε και η διοίκηση του ΕΤΑΠ – ΜΜΕ. Ανάλογη σύσκεψη, με τη συμμετοχή των συνδικαλιστικών Ενώσεων, έγινε στον ΕΔΟΕΑΠ για την τύχη του Ταμείου υγείας και επικούρησης δημοσιογράφων και υπαλλήλων.

Οι πληροφορίες που μεταφέρθηκαν στη σύσκεψη δεν είναι διόλου ελπιδοφόρες, καθώς οι αποφάσεις φέρεται να είναι ειλημμένες, ακόμη και για το αγγελιόσημο! Από την ευρεία σύσκεψη προέκυψε το γενικό πλαίσιο των αιτημάτων που θα τεθούν στην επόμενη κυβέρνηση: η διατήρηση της αυτονομίας του ΕΤΑΠ – ΜΜΕ και του ΕΔΟΕΑΠ, η διασφάλιση του αγγελιοσήμου, καθώς και η ένταξη όλων των εργαζομένων της ενημέρωσης στο αυτόνομο ενιαίο Ταμείο των ΜΜΕ. Δεν διευκρινίστηκε, όμως, αν η ένταξη αυτή θα αφορά και τα ιντερνετικά ΜΜΕ.

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Το ρόλο της κεντρικής ομιλήτριας στην Ομόνοια έχει η Ζωή Κωνσταντοπούλου στη συγκέντρωση της Λαϊκής Ενότητας στην Ομόνοια ενώ χαιρετισμό απηύθυναν οι Μανώλης Γλέζος και Παναγιώτης Λαφαζάνης.







ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ ''ΣΉΜΕΡΑ'' 15/9/2015 no comment





Συγκεντρωμένοι έξω από το κτήριο του ΣτΕ, επί της οδού Πανεπιστημίου, βρίσκονται 70 και πλέον μεταλλωρύχοι της Χαλκιδικής, εργαζόμενοι στην Ελληνικός Χρυσός.Οι μεταλλωρύχοι δηλώνουν πως αναμένουν την απόφαση της ακροματικής διαδικασίας ενώπιον της Επιτροπής Αναστολών του ΣτΕ της προσφυγής της Ελληνικός Χρυσός, η οποία έχει οριστεί για σήμερα το πρωί.





Οι μεταλλωρύχοι καταγγέλουν ότι με την απόφαση Σκουρλέτη εδώ και ένα μήνα βγήκαν στην ανεργία περίπου 2.000 εργαζόμενοι με τις οικογένειες τους.

 

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Athens Flying Week 2015. στο αεροδρόμιο Τατοΐου για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά από την Athens Flying Week International Airshow.

Χιλιάδες κόσμου έχουν συγκεντρωθεί από το πρωί στο χώρο όπου διοργανώνεται το Athens Flying Week...

Εντυπωσιακά αεροπλάνα και μερικοί από τους καλύτερους πιλότους στον αθηναϊκό ουρανό. Ακροβατικά αεροπλάνα, ελικόπτερα 
 



ΕΛΛΗΝΙΚΑ  Mirage-2000


Πηγή:www.reporter.gr





Mig-29 της Πολωνικής αεροπορίας