1 4 5 blog / Genesis Photo Press: Ιουνίου 2016Genesis

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

''ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΟΤΣΑΛΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΙΣΤΑΚΟ ΤΟΥ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ: ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ ( ΕΠΙ ΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΕΤΕΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ )

Στις 16 Φεβρουαρίου 1999 ο ελληνικός λαός μάθαινε ότι την προηγούμενη νύχτα, στην Κένυα, είχε συντελεστεί η παράδοση του Οτσαλάν στην Τουρκία.Από το αρχείο μας ανασύραμε μια φωτογραφία,  που μας υπενθυμίζει Ημέρα Ντροπής για το Έθνος μας ( όταν ο "πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης" παρέδωσε στους Τούρκους τον ηγέτη των Κούρδων Οτσαλάν, αφού τον παγίδευσε στο Ναϊρόμπι της Κένυα).
Οι Αρχαίοι πρόγονοί μας πάντα σέβονταν τον Ικέτη. Ο διάδοχος όμως του Ανδρέα Παπανδρέου - αμαρτωλός κι αυτός για άλλα μεγάλα θέματα, που παγίδευσαν το μέλλον μας - αδίστακτος και κοιτώντας μόνο το δικό του μέλλον κηλίδωσε το φιλότιμό μας.
 - Ο Σημίτης, σήμερα, πιστεύοντας ότι ξεχάσαμε, βυσσοδομεί για την επιστροφή του ...κάτι που δεν πρέπει να επιτρέψουμε.

- Ο Ότσαλάν (ο Άπο του PKK) αντίθετα υπομένει προς χάρη του λαού του, που αγωνίζεται.

Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

ΈΧΑΣΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ Ο "ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΙΜΟΝΙΕΡΗΣ" ΤΗΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ

Όσο ήταν στη αντιπολίτευση έδειχνε νέος, ωραίος, χαμογελαστός, σοβαρός, μετρημένοςστις κινήσεις του ...αλλά εκρηκτικός στα λόγια και τις υποσχέσεις. Ψηφίστηκε από την πλειοψηφία των ΠΑΣΟΚων, έγινε κυβέρνηση (πρώτη φορά "αριστερά", τρομάρα μας), έκανε θεαματικές κωλοτούμπες... και ξαναψηφίστηκε... Συνέχισε να δουλεύει "το χατζάρι" σε βάρος όλων των Ελλήνων και πλέον σοβάρεψε. Τώρα εμφανώς μιμείται τον Ανδρέα (άλλος ΘΑ, ο καλύτερος μακράν). Και η παρέα που συνεχίζει να τον κρατάει στην πρωθυπουργία χορεύει όλους τους Ευρωπαϊκούς χορούς. Κι εμείς τους παρακολουθούμε παθητικά στη φτώχια μας. Καλά να πάθουμε, που λέει ο λόγος.

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

ΤΗΝ ΕΧΑΣΕ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ

Η γνωστή σαλταρισμένη κυρία (δε χρειάζεται τ' όνομά της) που όταν βλέπει κανάλι μπαίνει μπροστά κι αρχίζει τα ...χαριτωμένα της έδωσε παρών και στην εκδήλωση κατά της Κυβέρνησης -ανακατεύτηκε με τους 'Παραιτηθείτε' έριξε τ' ακατάληπτά της, σκορπίζοντας περιέργεια και γέλια. Ήταν λίγο αλατοπίπερο στο βραδινό σουαρέ των χιλιάδων αστών και μικροαστών που διαδήλωσαν την αντίθεσή τους στα οδυνηρά για το λαό μέτρα. Τι περιείχε το νούμερο της κυρίας, που δεν την παίζουν πλέον οι τηλεοράσεις; Τι να σας πω: αδυνατώ, τι να συγκρατήσω...



"Παραιτηθείτε" - Κι ένα "γαϊδούρι" που πρόσβαλε τους τιμημένους Νεκρούς μας

Παραλειπόμενο από τη χλιαρή συγκέντρωση των Παραιτηθείτε στο Σύνταγμα. Κάποιος χυδαίος "αναπαυόταν" πάνω στο Μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη. Ένας πολίτης μιλώντας του ευγενικά του υπενθύμισε το Σεβασμό που χρωστάμε στους πεσόντες του Έθνους μας στους Πολεμικούς Αγώνες. Ο ...τύπος, καπνίζοντας αρειμανίως, αρνήθηκε να σηκωθεί, και τότε ποιος είδε το Θεό και δεν τον φοβήθηκε... Πολίτες, συμμετέχοντες στην εκδήλωση, οι οποίοι παρακολουθούσαν τη γαϊδουριά του ζαμανφουτίστα του όρμησαν ...και τον σήκωσαν ήθελε δεν ήθελε. Μετά είχαμε ηρεμία εξωτερική και θλίψη εσωτερικά. Μα τόση αδιαντροπιά ο άνθρωπος (;)

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

"ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ"; ΠΟΙΟΣ; ΟΙ ΧΤΕΣΙΝΟΙ, ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ Η ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ;

Οι υποστηρικτές του "Παραιτηθείτε" δεν ξεπέρασαν τις 7.000 άτομα στο Σύνταγμα, γράφουν οι ιστοσελίδες που τους στηρίζουν, με κάθε τρόπο μέρες τώρα... Εκεί βρέθηκε και  ο Δημήτρης Αλεξιάδης (αμετανόητος φωτορεπόρτερ) και κατέγραψε στιγμιότυπα που μιλάνε μόνα τους...
Τι είδε; Μια "εκδρομή" μικροαστών, που ξύπνησαν καθοδηγούμενοι από το Κόμμα τους και τα κανάλια τους και παριστάνουν τους Συριζαίους του χτες, των μεγάλων υποσχέσεων που αποδείχτηκαν ένα μεγάλο ΨΕΜΑ.........  Χ.Π.Γ.



















Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ "ΤΡΟΦΗ" ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΝΑ ΤΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ, ΚΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΝΑ ΠΟΝΑΝΕ !

Βλέποντας τις φωτογραφίες του Αλεξιάδη, όπου καταγράφηκαν γεγονότα ή αναγράφονται εντυπωσιακά μηνύματα, πέρασαν από το μυαλό μου εικόνες, πρόσωπα και κόμματα, λόγια παχιά, υποσχέσεις γοητευτικές και ...κωλοτούμπες.
ΕΡΤ. Γεννήθηκα, μεγάλωσα και γερνώ ακούγοντας και βλέποντας τα κανάλια της αμαρτωλής και πολύπαθης μεγαλοεταιρίας. Ποιος την πληρώνει για να υπάρχει; Εσύ κι εγώ. Μια ζωή. Μέχρι που το ξεχνάμε. Και ξαφνικά το θυμόμαστε. Θυμώνουμε. Και οι διαχειριστές της εξουσίας μας γράφουν...
Λίγο πολύ να 'χεις περάσει από δημοσιογραφία, ή από κανάλι ξέρεις πόσο αμαρτωλή είναι η κρατική εταιρία που γέννησε τα πάντα στα ηλεκτρονικά Μέσα (επαγγελματίες, απατεώνες, επιχειρηματίες...), που χώνεψε δισ -χρήμα ζεστό, κοχλαστό... και κανένας δεν κάθισε να τα υπολογίσει. Να καταστρώσει ένα σχέδιο Ηθικό, Τίμιο, που να γεννάει ...όχι τέρατα και τερατάκια. 
Η παράταξη Σαμαρά εν μια νυκτί την έκλεισε για να λειτουργήσει το "τέκνο του Φρανκεστάιν". Κάποτε θα γραφτούν αλήθειες γι' αυτή την "περίεργη" επιχείρηση κάθαρσης (θεέ μου, ρίξε κεραυνούς).
Και η Τσιπρική "αριστερά" τι έλεγε; Τι υποσχόταν; Ποιος τα ξέχασε; Τι έκανε όταν ήρθε στα πράγματα; Τα χειρότερα. Εσύ το αρνείσαι ότι έστησε κομματικό γαργαντούα;
Και οι Αγωνιστές -αληθινοί και ψεύτικοι, τι λένε; όλα καλά; όλα ωραία; Θα γίνουν διορθωτικές κινήσεις; Ναι; ΩΧ.

Χρ. Π/Γ

Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

ΕΤΣΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ . ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ( Η.Π.Α.) ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ 1912 ( Γιατί δεν είναι ριψάσπιδες )

Η Ελληνική κινητοποίηση διατάχθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώθηκε μέσα σε δώδεκα ημέρες.

Τόσο ισχυρό ήταν το κύμα πατριωτισμού που εκδηλώθηκε εκείνη την εποχή στην Ελλάδα, ώστε 120.000 άνδρες εν συνόλω προέκυψαν από πολλούς εθελοντές της διασποράς που ήρθαν από την Αμερική. Αναφέρεται πως περίπου 30.000 έφτασαν με πλήρη εξάρτηση που αγοράσθηκε από Έλληνες ομοεθνείς των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!

Η υποκρισία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν έχει όριο: μόλις χτες υπέγραψε «Μνημόνιο Συνεργασίας» για το ξεπούλημα του Ελληνικού, στο ίδιο ευτελές τίμημα με εκείνο του Σαμαρά, με τους ίδιους ντροπιαστικούς όρους υπέρ του Λάτση, και μόλις σήμερα το παρουσιάζει ως… «συμφωνία για πράσινο και Μητροπολιτικό Πάρκο»!

Ούτε λίγο ούτε πολύ, τόσο η κυβέρνηση, όσο και η Περιφέρεια Αττικής (δια του αντιπεριφερειάρχη κου Καραμέρου, που βγήκε χτες στο ΣΚΑΪ να εξηγήσει τα καλά του ξεπουλήματος), παρουσιάζουν μια μαγική εικόνα, ότι ο καλός κος Λάτσης θα πάρει μια ταπεινή έκταση και θα αποδώσει Μητροπολιτικό Πάρκο με όλες τις ενδεδειγμένες χρήσεις πρασίνου, ανακύκλωσης και ό,τι άλλο χρειάζεται η Αττική!  Τόσο… πονόψυχος!


Η αλήθεια είναι ότι στην Αττική, που δεν έχει ένα πάρκο μητροπολιτικής εμβέλειας, και απειλείται η ζωή και η υγεία των κατοίκων της από την τραγική έλλειψη πρασίνου (και όσα συνεπάγεται: αλλαγή του κλίματος, πλημμύρες, ρύπανση και αλλαγή της θερμοκρασίας στο λεκανοπέδιο), ο τεράστιος χώρος του πρώην αεροδρομίου στο Ελληνικό, που θα μπορούσε να γίνει τέτοιο πάρκο, θα αποικιστεί από τη Lamda Development!

Η αλήθεια είναι ότι ο «αξιότιμος επενδυτής» κος Λάτσης, θα πάρει υπό την κατοχή του (σόρυ, «δικαίωμα επιφανείας» το λένε στη σικ γλώσσα του ΤΑΙΠΕΔ) τον μεγαλύτερο ελεύθερο χώρο όλης της Μεσογείου –που προφανώς δεν αποτιμάται η αξία του σε χρήμα– για να χτίσει μια ιδιωτική πόλη με all inclusive ξενοδοχεία, μαρίνα, Mall, εστιατόρια, καφετέριες, ποδηλατόδρομους, δικό του πράσινο και… Καζίνο (αυτή η «ανάπτυξη» έλειπε από την νοτιοανατολική Αττική…). Μια πόλη μέσα στην πόλη, δηλαδή, όπου οι πολίτες θα πρέπει να πληρώνουν και… διόδια στον Λάτση για να διασχίσουν τη δική τους περιουσία!

Η αλήθεια είναι ότι οι «όροι» τους οποίους πανηγυρίζουν οι ΣΥΡΙΖΑίοι δείχνουν ακριβώς το μέγεθος της αποικιοκρατικής σύμβασης που υπέγραψαν (όπως και οι προκάτοχοί τους βέβαια)! Ένα απλό παράδειγμα: πανηγυρίζουν τα νον πέιπερ της κυβέρνησης ότι κέρδισαν «τουλάχιστον 1 χιλιόμετρο ανοικτής παραλίας για όλους». Αλήθεια; Την τελευταία φορά που ρωτήσαμε, όμως, ο αιγιαλός και η παραλία ανήκαν στα κοινόχρηστα αγαθά με βάση το Σύνταγμα και τους ισχύοντες νόμους. Άρα, δεν κέρδισε η κυβέρνηση «1 χιλιόμετρο ανοικτής παραλίας για όλους», κέρδισε ο Λάτσης τα υπόλοιπα χιλιόμετρα κλειστής παραλίας για τον εαυτό του, κατά παράβαση κάθε νομιμότητας! Πανηγυρίστε λίγο ακόμη να γελάσουμε!

Η αλήθεια είναι ότι είναι ντροπή να πανηγυρίζουν οι νυν και οι πρώην κυβερνητικοί (γιατί, βέβαια, και η ΝΔ πανηγυρίζει!) για τις «θέσεις εργασίας» που δήθεν θα δημιουργηθούν όταν είναι γνωστό ότι η επένδυση θα γίνει με λεφτά από τις επιδοτήσεις των ΕΣΠΑ, τον αναπτυξιακό νόμο και άλλα δημόσια κονδύλια. Ίσως βέβαια δανειοδοτηθεί και μέσω της τράπεζας του Λάτση, την οποία πληρώσαμε όλοι εμείς για να «ανακεφαλαιοποιηθεί» και να συνεχίσει να του δίνει δάνεια από τα δικά μας λεφτά! Δηλαδή ο Λάτσης θα φτιάξει νέες θέσεις κακοπληρωμένης εργασίας με κρατικά λεφτά (και θα διαφημίζεται ως «ευεργέτης» με τα δικά μας λπεφτά), ενώ την ίδια στιγμή θα καταστρέψει χιλιάδες θέσεις κανονικής εργασίας στην περιοχή!

Η αλήθεια είναι ότι η πώληση του Ελληνικού ήταν προϋπόθεση που τέθηκε από τους «θεσμούς» για να μας δώσουν τη «δόση» των 7,5 δισ. Κάπου εδώ καταρρέουν όλα τα επιχειρήματα όσων τόσον καιρό θέλουν να μας πείσουν για την «συνετή ΕΕ» και τα «Μνημόνια που απλώς θέλουν να μας βάλουν σε μια τάξη την οικονομία». Πού τα πουλάτε αυτά, όταν έρχεται η Τρόικα και λέει ξεδιάντροπα ότι βασική προϋπόθεση για να εκταμιευτεί η (όποια) δόση είναι: τον Αύγουστο να ξεπουληθούν τα αεροδρόμια στη Frapport και τον Κοπελούζο, τον Ιούνιο να ξεπουληθεί το Ελληνικό στον Λάτση, και σε δύο μήνες θα ναι να ξεπουληθεί το νερό στους Γάλλους και πάει λέγοντας; Η τρόικα πρακτορεύει τα συμφέροντα των «πελατών» της. Δηλαδή η Μαφία τι διαφορετικό έκανε;
Πάει όμως και η επιχειρηματολογία των «κακών ξένων» που έρχονται να «επιβάλλουν τα συμφέροντά τους» στις καημένες κυβερνήσεις που «προσπαθούν». Η ντόπια και η ξένη ολιγαρχία, και οι κυβερνήσεις που τους υπηρετούν, έχουν συγκεκριμένους και κοινούς στόχους: να γίνουμε μια χώρα με τζάμπα εργατικό δυναμικό, να ξεπουληθεί όλη η δημόσια περιουσία, οι ολιγάρχες να κάνουν πάρτυ με το αίμα όλων μας. Αυτό είναι το «πρόγραμμα διάσωσης της χώρας» που λιβανίζουν καθημερινά από τον Άδωνι ως τον Τσίπρα και από τον Σόιμπλε ως τον Κοντομηνά.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ! Η δημόσια περιουσία ανήκει σε όλους μας, ανήκει πάνω από όλα στον εργαζόμενο λαό, και αυτός πρέπει να τη διεκδικήσει. Ζητώντας:
ΚΑΜΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ-ΜΟΝΟ ΠΑΡΚΟ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. Έξω ο Λάτσης και τα τσιράκια του.
ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ «ΔΟΣΗ»-Έξω η ΕΕ, το ΔΝΤ και τα κυβερνητικά τσιράκια τους.
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΙΩΣ, έξω από χρέος, ΕΕ, μνημόνια

ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ


Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΙΘΙΟΠΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ;

Η Αιθιοπία, κατατάσσεται σήμερα μεταξύ των δέκα φτωχότερων κρατών του κόσμου, με πιο ενδεικτικό στοιχείο τον μέσο όρο ζωής των κατοίκων της, που είναι τα 44 χρόνια, 43 για τους άνδρες και 45 για τις γυναίκες (όταν στην Ευρώπη είναι σχεδόν ο διπλάσιος).Το ποσοστό ανεργίας στην χώρα είναι επισήμως το 62,9%. Ο πληθυσμός της χώρας είναι 67.673.031 κάτοικοι (σύμφωνα με την τελευταία απογραφή), γεγονός που καθιστά την Αιθιοπία την 3η σε πληθυσμό χώρα της Αφρικής μετά τη Νιγηρία και την Αίγυπτο. Επιπλέον, η χώρα αυτή έχει περάσει πολέμους, εμφύλιες συγκρούσεις και μεγάλες περιόδους λιμού - εξ' ου και το «είναι σαν παιδί της Αιθιοπίας» για κάποιον πολύ αδύνατο άνθρωπο.
Σύμφωνα με αυτά που μας λένε οι διάφοροι «ανθρωπιστές- αντιρατσιστές», η μετανάστευση από τις χώρες της Αφρικής στην Ευρώπη οφείλεται στην ακραία φτώχεια και τη δυστυχία. Αν, όμως, ήταν έτσι, τότε η Ευρώπη θα έπρεπε να κατακλύζεται από Αιθίοπες. Αλλά, οι εξ' Αιθιοπίας προερχόμενοι λαθρομετανάστες είναι ελάχιστοι. Και στην Ελλάδα και στην υπόλοιπη Ευρώπη.Γιατί άραγε;

Μήπως επειδή είναι η μόνη χώρα της Αφρικής που κατοικείται από χριστιανούς(κόπτες), ενώ τα γνωστά κυκλώματα που προωθούν λαθρομετανάστες στην Ευρώπη, στέλνουν επίτηδες μόνο μουσουλμάνους, γιατί το σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων προβλέπει την ισλαμοποίηση της Ευρώπης;

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

ΝΤΙΝΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ: ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΤΑ ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΑΣ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ.

                    ΜΕ   ΜΑΡΘΑ  ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ,   ΜΠΕΤΥ  ΜΟΣΧΟΝΑ.
ΜΕ  ΤΟΝ  ΑΞΕΧΑΣΤΟ   ΓΙΩΡΓΟ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ
ΜΑΖΙ  ΜΕ  ΤΗΝ  Ζ.ΣΑΠΟΥΤΖΑΚΗ   ΚΑΙ  ΤΗΝ  ΜΑΡΙΑ  ΤΣΑΚΑΛΙΔΟΥ.
ME  ΤΟΝ  ΦΙΛΟ  ΤΟΥ  ΔΗΜ. ΑΛΕΞΙΑΔΗ

 ΜΕ  ΕΛΕΝΗ   ΑΝΟΥΣΑΚΗ.

 ΑΛ. ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ,Κ.ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ,,  ΜΑΙΚ  ΡΟΖΑΚΗ  ΚΑΙ  Δ.ΚΑΤΡΑΝΙΔΗ.