1 4 5 blog / Genesis Photo Press: Νοεμβρίου 2016Genesis

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

ΈΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΑΞΕΧΑΣΤΟ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΛΙΒΑΔΑ ΠOY ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 2011 ''ΕΦΥΓΕ''

Ανέβασε δεκάδες πολυδάπανες παραγωγές και ήταν από τους από τους πρώτους που έφερε στην Ελλάδα μεγάλα μιούζικαλ, όπως «Hello Dolly», «Μάγκες και κούκλες», Αντίο Κορίτσι Μου, Grease, και κλασικότερων επίσης έργων όπως: Σιρανό Ντε Μπερζεράκ, Αδελφοί Καραμαζώφ κ.ά.
Επίσης, ανέβασε στα θέατρά του έργα σχεδόν όλων των Ελλήνων συγγραφέων όπως: Γρηγόρη Ξενόπουλο, Σπύρο Μελά, Δημήτρη Ψαθά, Γιώργο Ρούσσο, Νίκο Τσιφόρο, Κώστα Πρετεντέρη, Ηλία Λυμπερόπουλο, Κώστα Νικολαϊδη, Αλέκο Σακελλάριο Νίκο Φώσκολο, Παύλο Μάτεσι, Ασημάκη Γιαλαμά, Μέντη Μποστ, Κώστα Μουρσελά, Γιάννη Ξανθούλη, Λάκη Λαζόπουλο, Γιώργο Σκούρτη, Δημήτρη Ευθυμιάδη, Γιώργο Λαζαρίδη κ.α. Έχει τιμηθεί ιδιαίτερα από την Εταιρεία Ελλήνων Θεατρικών Συγγραφέων για την πολύπλευρη πολυετή του προσφορά στο Ελληνικό Θέατρο.

Οι ηθοποιοί που συνεργάστηκε ήταν: Μίμης Φωτόπουλος, Δέσπω Διαμαντίδου , Διονύσης Παπαγιαννόπουλος Σαπφώ Νοταρά, Δημήτρης Ποταμίτης, Βασίλης Διαμαντόπουλο, Θανάσης Βέγγο, Ντίνος Ηλιόπουλο, Ρένα Βλαχοπούλου, Νίκος Σταυρίδη, Λάμπρος Κωνσταντάρας, κ.α.


Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΗΤΑΝ Η ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ



Η νέα χούντα ακολούθησε επιθετική εσωτερική καταστολή και επεκτατική εξωτερική πολιτική, οδηγώντας τη χώρα στην τραγωδία της Κύπρου.


Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΑΛΛΟ ΗΓΕΤΗ ΠΙΕΡ ΛΟΡΑΝ, ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ

Βουτιά στο αρχείο από τον Αλεξιάδη. Νέο "λαβράκι". Όνομα Πιέρ Λοράν, ηγέτης του -αδυνατισμένου πλέον...-  "ΚΚ" Γαλλίας και συγχρόνως πρόεδρος της "Ευρωπαϊκής Αριστεράς" (συνονθύλευμα, όπου είναι ενταγμένα αριστερά και δήθεν αριστερά κόμματα -για ανάλυσή τους απαιτούνται ιδιαίτερες πολιτικές γνώσεις περί τα ευρωπαϊκά. Σ' αυτό ανήκει και ο ΣΥΡΙΖΑ. Αντιληπτόν;) Ο γοητευτικός κύριος Λοράν προτιμά τον Σύριζα του Τσίπρα, όπως και το 2011 (απ' όπου και οι φωτο) όταν ονομαζόταν ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ (κτλ) Παραβρέθηκε, τότε, στο ''Διεθνές Συνέδριο για το δημόσιο χρέος και η πολιτική λιτότητας στην Ευρώπη'', τότε δηλαδή που κυριαρχούσαν οι σημερινοί μικροηγέτες της ΛΑΕ ! Το εν λόγω συνέδριο είχε πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Σπόρτινγκ. Τι απέγιναν τα λόγια;

Χρήστος Π.

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑ ΤΗ ΧΑΡΗ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200 ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΕΣΑΝΕ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΤΗΣ ΜΗΛΟΥ ΠΟΥ ΦΥΓΑΔΕΥΤΗΚΕ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ. ΌΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΜΗΛΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΘΑ ΕΦΕΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ, ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗ ΦΥΓΗ ΤΟΥ, ΚΙ' ΑΥΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ