1 4 5 blog / Genesis Photo Press: Ιανουαρίου 2017Genesis

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

ΤΡΟΧΑΙΑ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ

Όταν η τροχαία κάνει τα στραβά μάτια σε αυτοκίνητα που παραβιάζουν το απαγορευτικό  σήμα.  






Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ


«ΣΚΟΥΠΑ» ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ

Στο πλαίσιο της εφαρμογής της Προγραμματικής Συμφωνίας στους τομείς της ασφάλειας και της πολιτικής προστασίας μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, έγινε   επιχείρηση σκούπα της αστυνομίας στις πιάτσες των τοξικομανών και αλλοδαπών στο Πεδίον του Άρεως και κατά τις ώρες 09:00-15:00  αστυνομία του Ειδικού Επιχειρησιακού Σχεδίου Αστυνόμ ευσης του Δήμου Αθηναίων.



Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Αμηχανία υπάρχει στην  κυβέρνηση από την απαίτηση των Θεσμών  να νομοθετηθούν μέτρα 4,5 δις. Ευρώ  για να τεθούν σε ισχύ το 2019. 

Η 27η Ιανουαρίου καθιερώθηκε –με ομόφωνη απόφαση της Βουλής των Ελλήνων τον Ιανουάριο του 2004– ως ημέρα μνήμης και τιμής για τους Έλληνες Εβραίους που έχασαν τη ζωή τους στα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης, αλλά και για όσους με θάρρος και αυταπάρνηση έσωσαν συμπολίτες τους από βέβαιο θάνατο. Την επόμενη χρονιά, στις 2 Νοεμβρίου 2005, η Γενική Συνέλευση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών αποφάσισε να ανακηρύξει την 27η Ιανουαρίου ως Διεθνή Ημέρα Μνήμης για τα θύματα του Ολοκαυτώματος.


Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ – 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

1898…. Η Ελλάδα τίθεται υπό διεθνή οικονομικό έλεγχο, λόγω πτώχευσης. Ολοκληρώνεται το τεχνοκρατικό τμήμα της δουλειάς της διεθνούς επιτροπής ελέγχου. Ο νόμος που συντάσσει η εξαμελής επιτροπή θα ψηφιστεί από την ελληνική βουλή στις 21 Φεβρουαρίου 1898 και επισήμως η Διεθνής Επιτροπή Ελέγχου θα ανέλαβει την οικονομική διοίκηση στις 28 Απριλίου 1898. Αποφασίζεται πως στη Διεθνή Οικονομική Επιτροπή θα εκχωρηθούν για την εξυπηρέτηση του δημοσίου χρέους τα μονοπώλια (άλατος, πετρελαίου, σπίρτων, παιγνιόχαρτων, κλπ), ο φόρος καταναλώσεως καπνού, τα τέλη χαρτοσήμου, οι δασμοί του τελωνείου Πειραιά, ενώ η ΔΟΕ θα έχει επίσης την εποπτεία των δημοσίων υπηρεσιών που είναι αρμόδιες για την είσπραξη των δημόσιων εσόδων.

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

‘’ΟΥΡΕΣ’’ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

170.000 οι αιτήσεις για τον νόμο Κατσέλη  των δανειοληπτών στα δικαστήρια, οι οποίες θα εκδικαστούν τα επόμενα χρόνια.