1 2 3 blog / Genesis Photo Press: Το πάρκο του Πεδίου του Άρεως αποτελεί έναν σημαντικό πνεύμονα πρασίνου μέσα στην πόλη, εύκολα προσβάσιμο και εξαιρετικό χώρο για ξεκούραση, περίπατο και άθληση. Ένα πάρκο ιδανικό για έναν περίπατο με παιδιά, που βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας. Οι έφηβοι και οι ενήλικοι μπορούν να επισκεφθούν το πάρκο, αλλά...Genesis

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Το πάρκο του Πεδίου του Άρεως αποτελεί έναν σημαντικό πνεύμονα πρασίνου μέσα στην πόλη, εύκολα προσβάσιμο και εξαιρετικό χώρο για ξεκούραση, περίπατο και άθληση. Ένα πάρκο ιδανικό για έναν περίπατο με παιδιά, που βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας. Οι έφηβοι και οι ενήλικοι μπορούν να επισκεφθούν το πάρκο, αλλά...





Για το Πεδίο του Άρεως, ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός   Τετάρτη   21 Αυγούστου 2013 δήλωσε:
Το πρώτο είναι ότι μετανάστες νόμιμοι και μη έχουν καταλάβει το Πεδίο του Άρεως.
Απαντάμε σε αυτό το θέμα:
-Είναι θέμα της Αστυνομίας να εκδιώξει ή να συλλάβει όσους παρανομούν ή καταλαμβάνουν το χώρο του Πάρκου.
-Η διάλυση της Δημοτικής Αστυνομίας επέτεινε το φαινόμενο της παράνομης διαμονής λαθρομεταναστών και άλλων παραβατικών στοιχείων.
-Το πάρκο βιώνει τα ίδια προβλήματα που υπάρχουν στο κέντρο της Αθήνας όσο υπάρχει παραβατικότητα και παράνομοι λαθρομετανάστες.
-Ειδικά για το ζήτημα των βραδινών ωρών έχουμε ήδη πάρει απόφαση και έχουμε φτιάξει περιμετρική περίφραξη και πόρτες σιδερένιες. Μόλις μας επιτραπεί λόγω των γνωστών απαγορεύσεων να πάρουμε προσωπικό για φύλακες, θα κλείνει το βράδυ το πάρκο για να αποτραπούν παραβατικά φαινόμενα.
-Να μη φοβίζουμε τον κόσμο να επισκέπτεται το πάρκο αλλά αντίθετα να τον προτρέπουμε, αν δεν θέλουμε να γίνει ο χώρος γκέτο μεταναστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου