1 2 3 blog / Genesis Photo Press: Η ελληνική Αριστερά οδηγεί τη χώρα σε… πραξικόπημα. Αυτό άφησε να εννοηθεί ο πρόεδρος των Πρασίνων Ντανιέλ Κον-Μπεντίτ είναι Γερμανός πολιτικός, γαλλογερμανικής καταγωγής και ηγετική φυσιογνωμία του Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος και του Μάη του '68 σε συνέντευξη που έδωσε στο Στρασβούργο το 2012 Ο Κον Μπεντίτ χωρίς περιστροφές είπε ότι οι υποσχέσεις που δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ στους Ελληνες δε θα μπορέσουν να υλοποιηθούν διότι δεν υπάρχουν λεφτά και τότε ο κόσμος θα βγει στους δρόμους. Μετά από αυτό, τόνισε ο πρόεδρος των Πρασίνων, τι θα γίνει, ποιος θα φέρει την τάξη; «Οι Ελληνες έχουν παράδοση», τόνισε με έμφαση. Η ομιλία του Κον Μπεντίτ ήταν κόλαφος για τον Αλέξη Τσίπρα και την πολιτική των άκρατων δεσμεύσεων και του λαϊκισμού του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος τάζει τα πάντα σε όλους αλλά δεν υπάρχουν λεφτά για να γίνουν όλα αυτά. Όπως τόνισε ο γνωστός ακτιβιστής, η ελληνική Αριστερά κοροϊδεύει τον κόσμο. “Δύο πράγματα λέει η Αριστερά. Την ακύρωση των αποφάσεων για τους μισθούς και βασικό μισθό 1.300 ευρώ. Είναι τρελό, τελείως ηλίθιο. Αν είναι να ζητήσουμε από κάποιον να υλοποιήσει αυτό το πρόγραμμα είναι σαν να του λέμε αν θέλει να αυτοκτονήσει με πιστόλι ή με τσεκούρι. Είναι γεμάτο ψέματα. Τους καταλαβαίνουμε τους Ελληνες. Τους λένε βασικός μισθός 1.300 ευρώ και κατάργηση των μειώσεων των μισθών. Κατοχυρώνεται αμέσως κι έρχεται ο θεός στη Γη και η ειρήνη βασιλεύει ανάμεσα στους ανθρώπους… Μια κυβέρνηση της Αριστεράς δε θα δώσει τα 1.300 ευρώ διότι η Ευρώπη θα πει τέρμα τα λεφτά. Πείτε μου πώς θα πληρωθούν οι μισθοί, με τι λεφτά, με τίνος λεφτά; Από που θα βρουν τα λεφτά αφού τα ταμεία της Ελλάδας είναι άδεια; Με τι θα πληρώσουν τους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων, του στρατού. Πώς θα στηρίξουν βασικό μισθό 1.300 ευρώ; Ο κόσμος θα βγει στους δρόμους. Διότι αρέσει στους Ελληνες να κατεβαίνουν στους δρόμους. Θα τους πουν μας υποσχεθήκατε κάτι τα θέλουμε. Συνεπώς θα κλονιστεί η κοινωνία και η Αριστερά δε θα μπορέσει να την επαναφέρει διότι δεν υπάρχουν λεφτά. Και ποιος θα φέρει την τάξη στην Ελλάδα. Οι Ελληνες έχουν μια παράδοση».Genesis

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Η ελληνική Αριστερά οδηγεί τη χώρα σε… πραξικόπημα. Αυτό άφησε να εννοηθεί ο πρόεδρος των Πρασίνων Ντανιέλ Κον-Μπεντίτ είναι Γερμανός πολιτικός, γαλλογερμανικής καταγωγής και ηγετική φυσιογνωμία του Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος και του Μάη του '68 σε συνέντευξη που έδωσε στο Στρασβούργο το 2012 Ο Κον Μπεντίτ χωρίς περιστροφές είπε ότι οι υποσχέσεις που δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ στους Ελληνες δε θα μπορέσουν να υλοποιηθούν διότι δεν υπάρχουν λεφτά και τότε ο κόσμος θα βγει στους δρόμους. Μετά από αυτό, τόνισε ο πρόεδρος των Πρασίνων, τι θα γίνει, ποιος θα φέρει την τάξη; «Οι Ελληνες έχουν παράδοση», τόνισε με έμφαση. Η ομιλία του Κον Μπεντίτ ήταν κόλαφος για τον Αλέξη Τσίπρα και την πολιτική των άκρατων δεσμεύσεων και του λαϊκισμού του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος τάζει τα πάντα σε όλους αλλά δεν υπάρχουν λεφτά για να γίνουν όλα αυτά. Όπως τόνισε ο γνωστός ακτιβιστής, η ελληνική Αριστερά κοροϊδεύει τον κόσμο. “Δύο πράγματα λέει η Αριστερά. Την ακύρωση των αποφάσεων για τους μισθούς και βασικό μισθό 1.300 ευρώ. Είναι τρελό, τελείως ηλίθιο. Αν είναι να ζητήσουμε από κάποιον να υλοποιήσει αυτό το πρόγραμμα είναι σαν να του λέμε αν θέλει να αυτοκτονήσει με πιστόλι ή με τσεκούρι. Είναι γεμάτο ψέματα. Τους καταλαβαίνουμε τους Ελληνες. Τους λένε βασικός μισθός 1.300 ευρώ και κατάργηση των μειώσεων των μισθών. Κατοχυρώνεται αμέσως κι έρχεται ο θεός στη Γη και η ειρήνη βασιλεύει ανάμεσα στους ανθρώπους… Μια κυβέρνηση της Αριστεράς δε θα δώσει τα 1.300 ευρώ διότι η Ευρώπη θα πει τέρμα τα λεφτά. Πείτε μου πώς θα πληρωθούν οι μισθοί, με τι λεφτά, με τίνος λεφτά; Από που θα βρουν τα λεφτά αφού τα ταμεία της Ελλάδας είναι άδεια; Με τι θα πληρώσουν τους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων, του στρατού. Πώς θα στηρίξουν βασικό μισθό 1.300 ευρώ; Ο κόσμος θα βγει στους δρόμους. Διότι αρέσει στους Ελληνες να κατεβαίνουν στους δρόμους. Θα τους πουν μας υποσχεθήκατε κάτι τα θέλουμε. Συνεπώς θα κλονιστεί η κοινωνία και η Αριστερά δε θα μπορέσει να την επαναφέρει διότι δεν υπάρχουν λεφτά. Και ποιος θα φέρει την τάξη στην Ελλάδα. Οι Ελληνες έχουν μια παράδοση».

 Αρχικά μέλος της Αναρχικής Ομοσπονδίας την οποία θα εγκαταλείψει με μια ομάδα συμφοιτητών  του στη πανεπιστήμιο της Ναντέρ για να ενταχθεί στο Μαύρο και Κόκκινο. Από τους πρωταγωνιστές  των γεγονότων του Μάη θα εκδιωχθεί από το γαλλικό έδαφος και θα του απαγορευτεί η είσοδος  μέχρι το 1978. Τη δεκαετία του 70 θα δραστηριοποιηθεί στο εναλλακτικό κίνημα.
Από factorx στις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου