1 2 3 blog / Genesis Photo Press: Μπροστά στην κεντρική είσοδο του κτηρίου, όπου στεγάζονται υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών, βρίσκονται απολυμένες καθαρίστριες............................................................ Συγκεκριμένα, οι απολυμένες καθαρίστριες συγκεντρώθηκαν στην οδό Νίκης για να διαμαρτυρηθούν, ενώ κατά την επιχείρηση των δυνάμεων των ΜΑΤ για να τις απομακρύνουν σημειώθηκε μικρή ένταση χωρίς να όμως πάρει προεκτάσεις..Genesis

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Μπροστά στην κεντρική είσοδο του κτηρίου, όπου στεγάζονται υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών, βρίσκονται απολυμένες καθαρίστριες............................................................ Συγκεκριμένα, οι απολυμένες καθαρίστριες συγκεντρώθηκαν στην οδό Νίκης για να διαμαρτυρηθούν, ενώ κατά την επιχείρηση των δυνάμεων των ΜΑΤ για να τις απομακρύνουν σημειώθηκε μικρή ένταση χωρίς να όμως πάρει προεκτάσεις..




 


Κι ενώ η σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά με το οικονομικό επιτελείο είναι σε εξέλιξη, έξω από το κτίριο συγκεντρώθηκαν οι απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών προκειμένου να διαμαρτυρηθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου