1 2 3 blog / Genesis Photo Press: Οι ΕΛΛΗΝΕΣ ολοι; αγαπάμε την Πατρίδα μας γι' αυτό και υψώνουμε τις ελληνικές σημαίες στο μπαλκόνι μας! Σύμβολο ενότητας, εμψύχωσης, τιμής και καθοδήγησης του Εθνους μέσα στο διάβα των αιώνων, η σημαία είναι ένα απο τα λίγα εθνικά σύμβολα που μας έμειναν και τιμάται κάθε χρόνο τέτοια μέρα! Το οφείλουμε και στην Ιστορία μας και στα αίμα των ηρωικών προγόνων μας! Γιατί οχι?Genesis

Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Οι ΕΛΛΗΝΕΣ ολοι; αγαπάμε την Πατρίδα μας γι' αυτό και υψώνουμε τις ελληνικές σημαίες στο μπαλκόνι μας! Σύμβολο ενότητας, εμψύχωσης, τιμής και καθοδήγησης του Εθνους μέσα στο διάβα των αιώνων, η σημαία είναι ένα απο τα λίγα εθνικά σύμβολα που μας έμειναν και τιμάται κάθε χρόνο τέτοια μέρα! Το οφείλουμε και στην Ιστορία μας και στα αίμα των ηρωικών προγόνων μας! Γιατί οχι?

Ως Έλληνες ας είμαστε  πατριώτες και ΕΝΩΜΕΝΟΙ!  Επιτρέπεται να προσκυνάμε τους διεθνείς τοκογλύφους και τους ντόπιους πολιτικούς δοσίλογους; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ;;;;;;





 O νόμος   για   τη   Σημαία:    851/1978 Αρ.2 παρ. 2α η Εθνική Σημαία δύναται να επαίρεται:
- "Κατά την διάρκεια Εθνικού ή Δημοσίου Πένθους υπό ιδιωτών εις οικείας, καταστήματα, γραφεία, επιχειρήσεις και λοιπούς χώρους ασκήσεως επαγγέλματος, κατόπιν αποφάσεως του Υπουργού των Εσωτερικών.
Στην παράγραφο ένα του ιδίου άρθρου αναφέρει " ότι βάση νόμου η Σημαία παραμένει καθ' εκάστην ογδόης πρωινής μέχρι της δύσεως του ηλίου σε κυβερνητικά κτήρια, δημόσιες υπηρεσίες, εκπαιδευτήρια και μονάδες στρατού."
Το άρθρο 3 τέλος αναφέρει για το «υποχρεωτικό της ανάρτησης της Ελληνικής Σημαίας σε δημόσια ή μη κτήρια κατά τας δημόσιας εορτάς και κατά τας επισήμους τελετάς.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου