1 2 3 blog / Genesis Photo Press: Συνέντευξη Τύπου για το Μαραθώνιο της Αθήνας. Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η συνέντευξη Τύπου με αφορμή την πραγματοποίηση του 33ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας.Genesis

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Συνέντευξη Τύπου για το Μαραθώνιο της Αθήνας. Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η συνέντευξη Τύπου με αφορμή την πραγματοποίηση του 33ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης τύπου ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Παναγόπουλος έθεσε τους στόχους της φετινής διοργάνωσης. Εν συνεχεία μίλησαν  ο υφυπουργός αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, οι δήμαρχοι Αθήνας και Μαραθώνα, κκ. Καμίνης και Ψηνάκης και η Aντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών κ.α Ερμιόνη Κυπριανίδου. Όλα δείχνουν ότι ο φετινός Μαραθώνιος  θα είναι ιστορικός, μιας και μιλάμε για για με 43.000 δρομείς!                                  Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής στη σημερινή πρώτη συνέντευξη αναφέρθηκε τόσο στο πολιτικό όσο και στο κοινωνικό μήνυμα του αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας: «Ευχαριστώ για την πρόσκληση τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ και θα ήθελα να πω ότι σας μεταφέρω το χαιρετισμό του Πρωθυπουργού συντρόφου Αλέξη Τσίπρα και της Κυβέρνησης για τη γενναία προσπάθεια που γίνεται στο ΣΕΓΑΣ για την αναβάθμιση και εμπέδωση των αθλητικών ιδεών και του Ευ Αγωνίζεσθαι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου