1 2 3 blog / Genesis Photo Press: Άδικο νά διαλυθεί μιά σπουδαία ορχήστρα. Η Ορχήστρα των Χρωμάτων μετρά δύο δεκαετίες συνεχούς δημιουργικής δραστηριότητας, με συναυλίες που παρουσιάζουν χαρακτηριστικά και πρωτότυπα προγράμματα, ακόμη και έξω από το συμβατικό ρεπερτόριο. Η οργανωτική ευελιξία της ορχήστρας, το υψηλό επίπεδο των μουσικών της, η προσαρμογή του αριθμού των δοκιμών στις απαιτήσεις του κάθε προγράμματος, εγγυώνται ένα άρτιο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα. Το Κοινωφελές Ίδρυμα «Αλέξανδρος Σ. Ωνάσης» είναι μέγας χορηγός της Ορχήστρας των Χρωμάτων από το 2005. Με τη δημιουργία της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών, η σχέση αυτή εξελίχθηκε και η Ορχήστρα έγινε σταθερό σημείο αναφοράς του μουσικού προγράμματος της Στέγης κατά την περασμένη καλλιτεχνική περίοδο. Ηταν 23 του Νοεμβρίου 1989, όταν η «Ορχήστρα των Χρωμάτων» έδινε την παρθενική της συναυλία στο «Παλλάς» υπό τη διεύθυνση του ιδρυτή της Μάνου Χατζιδάκι.Genesis

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Άδικο νά διαλυθεί μιά σπουδαία ορχήστρα. Η Ορχήστρα των Χρωμάτων μετρά δύο δεκαετίες συνεχούς δημιουργικής δραστηριότητας, με συναυλίες που παρουσιάζουν χαρακτηριστικά και πρωτότυπα προγράμματα, ακόμη και έξω από το συμβατικό ρεπερτόριο. Η οργανωτική ευελιξία της ορχήστρας, το υψηλό επίπεδο των μουσικών της, η προσαρμογή του αριθμού των δοκιμών στις απαιτήσεις του κάθε προγράμματος, εγγυώνται ένα άρτιο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα. Το Κοινωφελές Ίδρυμα «Αλέξανδρος Σ. Ωνάσης» είναι μέγας χορηγός της Ορχήστρας των Χρωμάτων από το 2005. Με τη δημιουργία της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών, η σχέση αυτή εξελίχθηκε και η Ορχήστρα έγινε σταθερό σημείο αναφοράς του μουσικού προγράμματος της Στέγης κατά την περασμένη καλλιτεχνική περίοδο. Ηταν 23 του Νοεμβρίου 1989, όταν η «Ορχήστρα των Χρωμάτων» έδινε την παρθενική της συναυλία στο «Παλλάς» υπό τη διεύθυνση του ιδρυτή της Μάνου Χατζιδάκι.


Στό   προαύλιο   χώρο   τού   Ραδιομεγάρου    τής    Άγίας    Παρασκευής     χθές    ή   όρχήστρα   σύγχρονης    μουσικής   τής  ΕΡΤ     ύπό    τήν   καλλιτεχνική    διεύθυνση    τού   Ανδρέα   Πυλαρινού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου