1 2 3 blog / Genesis Photo Press: Δεκάδες εκπρόσωποι φορέων, έδωσαν το παρόν στη συγκέντρωση των εργαζομένων της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή και με σύντομους χαιρετισμούς εξέφρασαν την αντίθεσή τους στο κλείσιμο της δημόσια ραδιοτηλεόρασης. Genesis

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Δεκάδες εκπρόσωποι φορέων, έδωσαν το παρόν στη συγκέντρωση των εργαζομένων της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή και με σύντομους χαιρετισμούς εξέφρασαν την αντίθεσή τους στο κλείσιμο της δημόσια ραδιοτηλεόρασης.

 Το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας, αναφέρει ότι: "Οι τεχνικοί της ιδιωτικής και δημοτικής ραδιοφωνίας στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους αγωνιζόμενους συναδέλφους μας εργαζομένους της ΕΡΤ οι οποίοι σήμερα βιώνουν την πρακτική του σοκ και δέους της εσωτερικής τρόικας. Νέα Δημοκρατία ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ κάνοντας πράξη τα όνειρα δεκαετιών των εργοδοτών των ιδιωτικών ΜΜΕ, σήμερα προσπαθούν να φιμώσουν τη δημόσια ραδιοτηλεόραση και να πετάξουν στην ανεργία 2500 περίπου εργαζομένους. Είναι γεγονός ότι την κατάσταση πρέπει να πάρει στα χέρια του ο λαός μαζί με όλα τα μαχόμενα κλιμάκιά του που αγωνίζονται τα τελευταία χρόνια για να επανέλθει η δημοκρατία στη χώρα μας. Δηλώνουμε ότι θα σταθούμε στο πλάι των συναδέλφων μας μέχρι την τελική νίκη".

 Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΣΗΕΜ-Θ, "ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων, Mogens Blicher Bjerregard, υπογραμμίζει ότι αποτελεί τεράστιο πλήγμα στη δημοσιογραφία, στην πολυφωνία των Μέσων και στη δημοσιογραφία ως δημόσιο αγαθό στην Ελλάδα και στερεί από τους πολίτες το δικαίωμά τους σε αξιόπιστη, ισορροπημένη κι απροκατάληπτη ενημέρωση».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου