1 2 3 blog / Genesis Photo Press: Συνεχίζεται η συντήρηση καθαρισμού αγαλμάτων που πραγματοποιείται με τη συνδρομή της Alpha Bank σε συνεργασία με το Δήμο Αθηναίων στο πρόγραμμα «Οι φθορές που πληγώνουν». Οι βανδαλισμοί είναι που προκαλούν φθορές στα γλυπτά με συνθήματα, μπογιές αλλά και οι ρύποι της ατμόσφαιρας.Οι ομάδες εργασίας και συντήρησης έχουν ξεκινήσει μια πολύ καλή δουλειά για να επανέλθουν τα φθαρμένα αγάλματα στη φυσική του κατάσταση.Genesis

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Συνεχίζεται η συντήρηση καθαρισμού αγαλμάτων που πραγματοποιείται με τη συνδρομή της Alpha Bank σε συνεργασία με το Δήμο Αθηναίων στο πρόγραμμα «Οι φθορές που πληγώνουν». Οι βανδαλισμοί είναι που προκαλούν φθορές στα γλυπτά με συνθήματα, μπογιές αλλά και οι ρύποι της ατμόσφαιρας.Οι ομάδες εργασίας και συντήρησης έχουν ξεκινήσει μια πολύ καλή δουλειά για να επανέλθουν τα φθαρμένα αγάλματα στη φυσική του κατάσταση.

Η ομάδα   συντήρησης    δουλεύει  ακατάπαυστα.
Εδώ    στο  άγαλμα  του  Χαρίλαου  Τρικούπη   υπάρχει   ο  φτερωτός   άγγελος   που   συμβολίζει    τη  Δόξα   οι  ανεγκέφαλοι   το έβαψαν   με  κόκκινη  μπογιά,   ενώ    στο   αριστερό   χέρι   είχε   στερεωθεί    κλαδί    δάφνης,    το  οποίο    έχει  χαθεί.

Κάποιοι  που   αποκαλούν   τους    εαυτούς  τους     αναρχικούς,  έκριναν    σωστό  να  γράψουν    στο  άγαλμα   του  Γέρου   του  Μοριά.
  Ταλαιπωρημένο  το  άγαλμα  του  Θεόδωρου   Δηλιγιάννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου