1 2 3 blog / Genesis Photo Press: ΣΟΚ: Mε τον θάνατο του Μιχάλη Ασλάνη. Έληξε η επιτυχημένη πορεία του στον χώρο της μοδας. Συγκλονισμένη η Ελληνική ''σοου μπιζ'. ' Προς το παρόν παραμένουν αδιευκρίνιστα τα αίτια του θανάτου του. «Θύμα πλεκτάνης ο Ασλάνης!» είναι ο τίτλος της πιο πρόσφατης και τελευταίας συνέντευξης που έδωσε ο γνωστής σχεδιαστής μόδας, Μιχάλης Ασλάνης, στην εφημερίδα Espresso, η οποία δημοσιεύτηκε την προηγούμενη εβδομάδα, στις 21 Αυγούστου.Genesis

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

ΣΟΚ: Mε τον θάνατο του Μιχάλη Ασλάνη. Έληξε η επιτυχημένη πορεία του στον χώρο της μοδας. Συγκλονισμένη η Ελληνική ''σοου μπιζ'. ' Προς το παρόν παραμένουν αδιευκρίνιστα τα αίτια του θανάτου του. «Θύμα πλεκτάνης ο Ασλάνης!» είναι ο τίτλος της πιο πρόσφατης και τελευταίας συνέντευξης που έδωσε ο γνωστής σχεδιαστής μόδας, Μιχάλης Ασλάνης, στην εφημερίδα Espresso, η οποία δημοσιεύτηκε την προηγούμενη εβδομάδα, στις 21 Αυγούστου.

                       Πάντα   χαμογελαστός      και  με  έναν   καλό  λόγο   να  σου  πει.
1980  στο  club   Αυτοκίνηση        Η   Β.Παναγοπούλου, ο Μ.Ασλάνη, η Τζελσομίνα    και  η   Κρίστι  Κρανά  (σχολή   μανεκέν ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου