1 2 3 blog / Genesis Photo Press: Eνας νέος Χώρος Τέχνης, που θα λειτουργεί από τον Ιούνιο του 2015 στην Αθήνα. Πρόκειται για το Χώρο Τέχνης art63, που στεγάζεται στις νέες εγκαταστάσεις της Δραματικής σχολής Αθηνών "Γ.Θεοδοσιάδης".Genesis

Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

Eνας νέος Χώρος Τέχνης, που θα λειτουργεί από τον Ιούνιο του 2015 στην Αθήνα. Πρόκειται για το Χώρο Τέχνης art63, που στεγάζεται στις νέες εγκαταστάσεις της Δραματικής σχολής Αθηνών "Γ.Θεοδοσιάδης".

Αυτή τη φορά με την παράσταση ΜΟΝΑΞίΑ έρχεται για να ''εγκαινιάσει'' το Χώρο Τέχνης art63, που στεγάζεται στις νέες εγκαταστάσεις της Δραματικής σχολής Αθηνών "Γ.Θεοδοσιάδης".
Δύο άνθρωποι.Με σημείο επικοινωνίας τους, το νερό, να πνίγει ή να εξαγνίζει τις μεταξύ τους στιγμές.Με τη χρήση του σκηνικού να χωρίζει, είτε να ενώνει, αποστάσεις.
 Ένα σωματικό εγχείρημα με αφορμή την επικοινωνιακή απόσταση των ανθρώπινων σχέσεων.

Σύλληψη- Σκηνοθεσία: Ευθύμης Χρήστου
Παίζουν: Μαρίνα Γερμανού, Τάσος Κονταράτος.
Επιμέλεια Κίνησης: Σκηνική κατασκευή: Βασίλης ΧρήστουΚατερίνα Λιόντου
Ενδυματολογική επιμέλεια: Γιώργος Καραπέτης
 
"ΠΑΤΡΙΔΕΣ"                   Στο πλαίσιο αυτό, σαν να ξεφύτρωσαν από το χειροκρότημα της performance, εμφανίστηκαν οι μαθητές του Α' έτους της Δραματικής Σχολής Αθηνών "Γ.Θεοδοσιάδης". Σε ένα μουσικό δρώμενο με ένα απόλυτα επίκαιρο και διαχρονικό θέμα, υπό την καθοδήγηση της μουσικού Μάρως Θεοδωράκη,  φτιάχνουν τη δική τους πατρίδα και ταξιδεύουν με τα τραγούδια σε όλον τον κόσμο, χωρίς σύνορα, χωρίς φυλές και φύλα. Ντυμένο με κίνηση που άλλο δεν ήταν παρά η ιστορία του μετανάστη, του ξεριζωμένου, του "ξένου", του ανθρώπου.                                Επιμέλεια εκδηλώσεων: Ευθύμης Χρήστου    

 
 




 
 

 

 

 

 

 

 

 




 


 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου