1 2 3 blog / Genesis Photo Press: Μια γεύση από τα γυρίσματα από το δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ, του Μενέλαου Κυρλίδη,"Κηφισιά - Ομόνοια" : Ο προθάλαμος της Κόλασης Genesis

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Μια γεύση από τα γυρίσματα από το δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ, του Μενέλαου Κυρλίδη,"Κηφισιά - Ομόνοια" : Ο προθάλαμος της Κόλασης

 













Το Δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ, του Μενέλαου Κυρλίδη, που συγκινεί με σκληρές εικόνες όσους διατηρούν ακόμη μέσα τους ζωντανό τον Άνθρωπο και παλεύουν για ένα Λογικό Αύριο.
Διαδρομή με τον Ηλεκτρικό και πρωταγωνιστή έναν παλαίμαχο της ζωής, κάτοικο τα τελευταία 15 χρόνια Κηφισιάς... Τον υποδύεται ο Χρήστος Σάββας.
Κουράστηκε, και λαχτάρησε μια αλλαγή στην καθημερινότητά του. Θέλει να πάει στην Ομόνοια, στο καφενείο όπου περνούσε παλιότερα ωραίες στιγμές με φίλους και συναδέλφους από το φαρμακείο Μπακάκου.
Στο βαγόνι που κάθεται αισθάνεται το πρώτο (μικρό) σοκ. Ένα ζευγάρι νέων συμπεριφέρεται αλλόκοτα -άσχημα γι' αυτόν...
Στο υπόγειο της Ομόνοιας : Οι άθλιοι των Αθηνών, σκηνές αντιανθρώπινες.
Αλλά και πάνω στην πλατεία η κατάσταση δεν είναι καλύτερη. Οι φιγούρες που κυκλοφορούν συγκροτούν το πάνθεον της γήινης Κόλασης. Φτώχεια, δυστυχία, ναρκομανείς. Το μαύρο Αύριο της Κοινωνίας μας.
- Διευθυντής φωτογραφίας και κάμερα ο Πάνος Χαλκίδης. Μοντάζ ο Τζανέτος Κομηνέας. Μουσική ο Κώστας Κουκουλίνης. Μακιγιάζ η Μαρία Ιωαννίδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου