1 2 3 blog / Genesis Photo Press: ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ, Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΛΕΥΣΗΣ, ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ» ΓΙΑ «ΕΞΟΦΘΑΛΜΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙ Η ΝΕΑ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΟΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΟΡΟΥΣ ΜΑΦΙΑΣ».Genesis

Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ, Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΛΕΥΣΗΣ, ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ» ΓΙΑ «ΕΞΟΦΘΑΛΜΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙ Η ΝΕΑ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΟΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΟΡΟΥΣ ΜΑΦΙΑΣ».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πάψει να υπάρχει από τον Αύγουστο του 2015», αναφέρει η κ. Κωσταντοπούλου, η οποία αποκαλύπτει ότι το Μάιο του 2015 είχε ενημερωθεί από τον Γιάνη Βαρουφάκη, με πρωτοβουλία και με την παρουσία του κ. Τσίπρα, στο Μέγαρο Μαξίμου, ότι υπήρχε μια ομάδα που εκπονούσε σχέδιο απόκρουσης ενδεχόμενων εκβιασμών σε επίπεδο ρευστότητας και νομίσματος. Ακόμη δηλώνει «θετική» στη διενέργεια Εξεταστικής Επιτροπής για τη διερεύνηση των διαδικασιών που οδήγησαν στο τρίτο μνημόνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου