1 2 3 blog / Genesis Photo Press: Απίστευτο: Βανδαλισμός στο Μνημείο του Αγνωστου Στρατωτη την ημέρα της μεγάλης συγκέντρωσης της Παρασκευής Genesis

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Απίστευτο: Βανδαλισμός στο Μνημείο του Αγνωστου Στρατωτη την ημέρα της μεγάλης συγκέντρωσης της Παρασκευής

  Η ασέβεια ήθελε μαγκούρα κρητική:  Η φωτογραφία ουδέποτε ψεύδεται. Γι' αυτό υπάρχουν περιπτώσεις που οι φωτογραφίες πιστοποιούν  το γεγονός. Είναι τότε που τα λόγια δεν επαρκούν να εικονογραφήσουν -αυτά βγάζουν το υποκειμενικό συναίσθημα.
Οι φωτογραφίες που παραθέτουμε είναι καθαρά ειδησεογραφικές και τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια του μεγαλειώδους συλλαλητηρίου των αγροτών, από τον πολύπειρο Δημήτρη Αλεξιάδη. Ήταν εκεί καθ' όλη τη διάρκεια του γεγονότος που συντάραξε την Ελλάδα κι έχει διάρκεια με απρόβλεπτες συνέπειες.
Αυτό που τον αναστάτωσε όμως είναι οι σκηνές που αντίκρισε και απαθανάτισε φωτογραφικά... στον Άγνωστο Στρατιώτη !
Μια ετερόκλητη ομάδα, από διαδηλωτές, διαφόρων κομματικών αποχρώσεων, μια "κυρία δημοσιογράφος" και κάποιοι περίεργοι είχαν ...καταλάβει οι άθλιοι το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και συζητούσαν (;) διαπληκτίζονταν (;) περνούσαν την ώρα τους λέγοντας βλακείες (;) -χωρίς να σκέπτονται την ιερότητα του χώρου.
Φρουρά δεν υπήρχε (φανταστείτε το λόγο), όλα ήταν χύμα και φυσικά και το μυαλό των εν λόγω "ελλήνων". Δεν άντεξε ο Δημήτρης. Άρχισε να φωνάζει... ουδείς άκουγε, στον κόσμο τους.
Είδε κι αποείδε, βρήκε μπροστά του έναν Κρητίκαρο, του μίλησε, εκείνος κατάλαβε τη σοβαρότητα του ατοπήματος των "αγωνιστών" (και των περιέργων που πάντα καταφτάνουν ... για να δουν) κι όρμησε κραδαίνοντας θυμωμένος τη μαγκούρα του. Τους απώθησε λεβέντικα. Πως αλλιώς να το πω;
-Η δημοσίευση των στιγμιότυπων της ντροπής πραγματοποιείται με μια κάποια καθυστέρηση για να μην διαταραχτεί το Πνεύμα των Ημερών.

              
Χρ. Π/Γ                
ΚΑΙ  ΔΗΜΟΣΟΓΡΑΦΟΣ



                                                                      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου